Libijac uzeo trinaesticu i odmah na promociji poslao jaku poruku navijačima Partizana! (FOTO) (VIDEO)
Foto: partizan.rs

Hoće titulu

Libijac uzeo trinaesticu i odmah na promociji poslao jaku poruku navijačima Partizana! (FOTO) (VIDEO)

El Monir je predstavljen kao novo pojačanje crno-belih
Objavljeno: 16:08h
foto: partizan.rs

Upitan za sunarodika Mohameda Zabiju, koji je od 2012. do 2013. godine bio u Partizanu, El Monir je rekao da mu je "Zabi kao brat".

- Znam sve, od prvog dana kada je došao u Partizan. Imao je probleme u Libiji i kada je ovde došao osećao je pritisak. On je dobar dečko ali ti problemi su mu otežali rad u Partizanu. Nadam se da ću da promenim tu sliku - naveo je on.

foto: partizan.rs

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da je zadovoljan dolaskom El Monira, pošto on ima karakteristike igrača koje su potrebne klubu.

- Nastavljamo gde smo stali, malo je specifično pošto dovodimo igrače koje smo ranije hteli. On je bio naša želja i pre dve godine kada je Nikolić bio trener. Tada nismo uspeli da ga dovedemo, a sada su se kockice složiče. Blizu je dolazak i jednog štopera. El Monir je dobro poznat našoj javnosti, izuzetno je tehnički potkovan i siguran sam da će se uklopiti u sistem Partizana - rekao je Iliev.

- U prethodna dva prelazna roka sam navikao da dajem bombastičnije izjave kada je reč o kvalitetima igrača. U ovom prelaznom roku sam spustio loptu, neću da preterujem i da im namećem dodatni pritisak. Ubeđen sam da će El Monir doneti ono što se od njega očekuje, da ne mislim da je za nas, ne bismo se ni upustili u trku za njegovo dovođenje - dodao je Iliev.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.