Libijac uzeo trinaesticu i odmah na promociji poslao jaku poruku navijačima Partizana! (FOTO) (VIDEO)
Foto: partizan.rs

Hoće titulu

Libijac uzeo trinaesticu i odmah na promociji poslao jaku poruku navijačima Partizana! (FOTO) (VIDEO)

El Monir je predstavljen kao novo pojačanje crno-belih
Objavljeno: 16:08h
foto: partizan.rs

El Monir, koji je na konferenciji za novinare pričao na srpskom i engleskom jeziku, rekao je da dobro poznaje način rada trenera Marka Nikolića, pošto je tri puta igrao protiv njegovih ekipa u Srbiji (Rad, Vojvodina, Partizan).

- Upoznali smo se pre dve godine i dugo smo razgovarali, zamalo da se dogovorimo, ali ne znam šta se dogodilo. Iako nismo potpisali ugovor on mi je dao motiv da nastavim dobro da radim i kada je došlo pravo vreme transfer se realizovao. Čitao sam komentare navijača, zahvalan sam što imaju pozitivnu rekaciju - naveo je on.

foto: partizan.rs

El Monir je dodao da Partizan ima dobre igrače ne samo na poziciji levog beka, već u celoj ekipi i da je trenerov posao da izabere najboljeg. Naveo je da mu je žao što je njegov bivši klub Jagodina u drugoj ligi i dodao da je i posle odlaska pratio dešavanja u srpskom fudbalu.

- Srbija je moja druga kuća, tu sam igrao skoro tri godine. Imam mnogo prijatelja, dobre trenutke i uspomene sa Jagodinom. Rastužio sam se kada sam čuo da je u drugoj ligi, ali to je fudbal. Bilo je problema i zbog toga sam i otišao i pre isteka ugovora. Uvek sam bio u kontaktu i srećan sam što sam se vratio - rekao je El Monir.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.