Libijac uzeo trinaesticu i odmah na promociji poslao jaku poruku navijačima Partizana! (FOTO) (VIDEO)
Foto: partizan.rs

Hoće titulu

Libijac uzeo trinaesticu i odmah na promociji poslao jaku poruku navijačima Partizana! (FOTO) (VIDEO)

El Monir je predstavljen kao novo pojačanje crno-belih
Objavljeno: 16:08h

Novi fudbaler Partizana Mohamed El Monir rekao je da je srećan što je prešao u taj klub, da ga čeka veliki izazov i da ekipa mora da osvoji šampionsku titulu ove sezone.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ovo sam dugo čekao, još dok sam igrao za Jagodinu. Imao sam dve šanse da potpišem za Partizan, ali nije bilo sreće, ali treći put smo uspeli. Ovo je veliki izazov za mene. Hvala treneru Marku Nikoliću i svima koji su imali poverenje u mene. Daću sve od sebe da opravdam poverenje. Moje želje se podudaraju sa željama svih u klubu, a to je titula koju moramo da osvojim - rekao je El Monir.

foto: partizan.rs

Libijac (24) je levi bek i drugo je pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku, pošto je pre njega ugovor potpisao napadač Leandre Tavamba. Potpisao je trogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem 13, za koji je, posle pitanja novinara, u šali rekao da je i u Libiji baksuzan.

Libijski fudbaler se vratio u srpski fudbaler posle tri i po godine, pošto je od 2011. do 2013. igrao za Jagodinu sa kojom je osvojio Kup Srbije (2013). U Partizan je prešao iz beloruskog Dinama iz Minska.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.