TOG DANA JE OSTAO BEZ OCA: Ronaldinjovo pismo sebi kao osmogodišnjaku rasplakalo planetu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

emotivno i intimno do daske

TOG DANA JE OSTAO BEZ OCA: Ronaldinjovo pismo sebi kao osmogodišnjaku rasplakalo planetu! (FOTO) (VIDEO)

Brazilski mađioničar je ispričao čitav svoj život kroz obraćanje sebi kada je imao 8 godina i na dan kada je izgubio oca
Objavljeno:
foto: Reuters

Kada imaš loptu u nogama, slobodan si. Srećan si. To je kao da slušaš muziku. Taj osećaj tera te da užitak deliš sa drugima. Srećan si što imaš Roberta. Iako je deset godina stariji od tebe i već igra za Gremio, uvek će biti uz tebe. Neće ti biti samo brat, postaće ti i kao otac. I više od svega, biće ti junak.

Želećeš da igraš kao on, želećeš biti kao on. Svakog jutra kada odeš na trening mlađih kategorija Gremia, otići ćeš u svlačionicu svog velikog brata, fudbalske zvezde. I svake noći kada odeš u krevet, mislićeš kako si srećan što deliš sobu s idolom. Nema postera na zidovima vaše sobe, samo mali televizor. Nema veze, jer nećete imati vremena zajedno da gledate utakmice. Kada ne ide na mečeve, Roberto te vodi napolje da igrate fudbal.

foto: AP

Kada živiš u Porto Alegreu, okružen si drogom i bandama. Biće teško, ali dok igraš fudbal, na ulici, u parku, s tvojim psom, osećaćeš se sigurno.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.