TOG DANA JE OSTAO BEZ OCA: Ronaldinjovo pismo sebi kao osmogodišnjaku rasplakalo planetu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

emotivno i intimno do daske

TOG DANA JE OSTAO BEZ OCA: Ronaldinjovo pismo sebi kao osmogodišnjaku rasplakalo planetu! (FOTO) (VIDEO)

Brazilski mađioničar je ispričao čitav svoj život kroz obraćanje sebi kada je imao 8 godina i na dan kada je izgubio oca
Objavljeno:
foto: AP

Kada se inače vratiš kući s igranja fudbala, mama se uvek smeje i šali. Ali ovaj put, plakaće. I onda ćeš videti Roberta. Zagrlićete i odvesti u kupatilo kako bi bili sami. Tada će ti reći nešto što nećeš razumeti. "Dogodila se nesreća. Tate više nema. Umro je."

foto: AP

To ti neće imati smisla. Pitaćeš se šta to znači, kada se vraća i kako tate može da ne bude više? Tata te je naučio da fudbal igraš i shvataš kao maštu, da igraš slobodnim stilom ili da se samo igraš s loptom. Verovao je u tebe više nego iko. Kada je Roberto prošle godine počeo igrati za Gremio kao profesionalac, Tata je svima govorio: "Roberto je dobar, ali videćete njegovog mlađeg brata."

Tata je bio superjunak. Obožavao je fudbal toliko da je nakon posla u brodogradilištu preko nedelje, vikendom radio na stadionu Gremija kao obezbeđenje. Kako bi ga mogao da ga više nikada ne vidim? Nećeš razumeti šta ti Roberto govori. Nećeš odmah osetiti tugu. To će doći kasnije. Nekoliko godina kasnije, prihvatićeš da se ne vraća. Ali, želim da shvatiš da svaki put kada budeš s loptom u nogama, Tata će biti s tobom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.