Šta su to imali da kažu košarkaši Zvezde o TOP 8 fazi posle velike pobede? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

ambicije navijača rastu

Šta su to imali da kažu košarkaši Zvezde o TOP 8 fazi posle velike pobede? (FOTO)

- U decembarskom nizu utakmica igrali smo nestvarnu odbranu, možda samo protiv Cedevite nismo, ali ostalo je izgledalo impresivno. Sveli smo CSKA na 63 poena, četiri poena su nam dali u poslednjem minutu. To je ono što potenciramo zadnjih nekoliko godina i naglašavamo kao naše najjače oružje
Objavljeno:

Najefikasniji košarkaš Zvezde na utakmici Ognjen Kuzmić ocenio je da je ekipa zahvaljujući čvrstoj odbrani došla do "velike pobede".

Počelo je odlično, pogotovo u odbrani, nje moglo bolje. Pokazalo se da možemo da igramo odbranu protiv svih, ali samo tako možemo da nastavimo i u narednim utakmicama - rekao je Kuzmić.

On je predvodio Zvezdu sa 16 poena, 10 skokova i po dve asistencije i ukradene lopte, međutim, centar crveno-belih rekao je da "uvek može bolje". Kuzmić je ocenio da je kvalitet crveno-belih to što "u svakom trenutku neko od igrača može da povuče tim ka pobedi".

foto: Saša Pavlić Koky

- Nejt je u poslednjoj deonici ušao i povukao ekipu. To je naš kvalitet, a ne samo jedan igrač. Uvek možemo da 'izmiksujemo', pa protivnik nije siguran šta da očekuje - rekao je Kuzmić.

Upitan da li posle večerašnje pobede protiv CSKA razmišlja o plasmanu u Top 8 Evrolige, Kuzmić je rekao da ima još mnogo da se igra.

- Ima još 15 utakmica. Ne razmišljam o tome. Bitno je da se koncentrišemo na sledeću utakmicu. Rano je pričati o tome. Bitno je da u 2017. godinu ulazimo s velikom pobedom, ali je i bitno da svi ostanemo zdravi - rekao je on.

Beogradski klub je zabeležio sedmu pobedu, dok je ekipi CSKA ovo bio tek treći poraz u 15 utakmica Evrolige.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.