Šta su to imali da kažu košarkaši Zvezde o TOP 8 fazi posle velike pobede? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

ambicije navijača rastu

Šta su to imali da kažu košarkaši Zvezde o TOP 8 fazi posle velike pobede? (FOTO)

- U decembarskom nizu utakmica igrali smo nestvarnu odbranu, možda samo protiv Cedevite nismo, ali ostalo je izgledalo impresivno. Sveli smo CSKA na 63 poena, četiri poena su nam dali u poslednjem minutu. To je ono što potenciramo zadnjih nekoliko godina i naglašavamo kao naše najjače oružje
Objavljeno:

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da je utakmica i pobeda protiv CSKA za pamćenje i dodao da je njegova ekipa pokazala da može svakoga da pobedi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Imali smo neverovatan težak raspored u decembru i pravi test za ekipu koliko može. Mislim da smo taj test položili najvišom mogućom ocenom i zaokružili ovaj mesec i ovu godinu najvećom pobeodm u ovoj sezoni protiv aktuelnog praka Evrope u ovakvom ambijentu. Ovo je veče za pamćenje - rekao je Mitrović novinarima posle utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu u Evroligi, pošto su u Beogradu savladali moskovski CSKA sa 78:67.

- U decembarskom nizu utakmica igrali smo nestvarnu odbranu, možda samo protiv Cedevite nismo, ali ostalo je izgledalo impresivno. Sveli smo CSKA na 63 poena, četiri poena su nam dali u poslednjem minutu. To je ono što potenciramo zadnjih nekoliko godina i naglašavamo kao naše najjače oružje. Pokazalo se istinito da kada igramo našu igru i odbranu kakvu smo igrali večeras možemo protiv svakoga... Pobedili smo CSKA, pobedili smo najjačeg u Evropi i to je dokaz da možemo da igramo sa svima - rekao je Mitrović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.