Ako ste ljubitelj Balotelijevog lika i dela, ova vest će vam ulepšati hladan zimski dan! (VIDEO)
Foto: AP

da li je zaslužio?

Ako ste ljubitelj Balotelijevog lika i dela, ova vest će vam ulepšati hladan zimski dan! (VIDEO)

- Niko ne sumnja da je Mario talentovan igrač i ja nemam ništa protiv njega. Ali, za svakog igrača, ne samo za Balotelija, važno je da bude sposoban da bude deo grupe, da se žrtvuje, da deli i da ima razumevanje
Objavljeno:

On je ovog leta kao slobodan igrač iz Liverpula je prešao u Nicu.

- Niko ne sumnja da je Mario talentovan igrač i ja nemam ništa protiv njega. Ali, za svakog igrača, ne samo za Balotelija, važno je da bude sposoban da bude deo grupe, da se žrtvuje, da deli i da ima razumevanje. Postoje oni koji su to navikli da rade, a postoje i oni koji nisu. Posle našeg razgovora moraće da se preispita i odgovori na mnoga pitanja, pre svega sebi - naveo je selektor. U nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, Italija će 24. marta dočekati Albaniju, a četiri dana kasnije igraće s Holandijom.

Na tabeli Grupe G Španija i Italija imaju po 10 bodova na prva dva mesta, a samo će prvoplasirana ekipa otići direktno na Mundijal. Ventura je ovog leta, po završetku Evropskog prvenstva u Francuskoj, na klupi Italije zamenio Antonija Kontea. "Azuri" su u Francuskoj stigli do četvrtfinala, gde ih je pobedila Nemačka posle izvođenja jedanaesteraca.

- Za sada bih dobru prelaznu ocenu dao samo za rezuultate, ali za sve ostalo potrebno je mnogo posla. Moja želja za 2017. godinu je da se ekipa plasira na Svetsko prvenstvo i da ga osvoji - rekao je Ventura.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.