Ako ste ljubitelj Balotelijevog lika i dela, ova vest će vam ulepšati hladan zimski dan! (VIDEO)
Foto: AP

da li je zaslužio?

Ako ste ljubitelj Balotelijevog lika i dela, ova vest će vam ulepšati hladan zimski dan! (VIDEO)

- Niko ne sumnja da je Mario talentovan igrač i ja nemam ništa protiv njega. Ali, za svakog igrača, ne samo za Balotelija, važno je da bude sposoban da bude deo grupe, da se žrtvuje, da deli i da ima razumevanje
Objavljeno:

Selektor Italije Đanpjero Ventura razgovaraće s fudbalerom Nice Mariom Balotelijem o mogućem povratku u državni tim uoči utakmica u martu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Baloteli nije igrao za Italiju još od Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, ali za sada ima dobru sezonu u Nici, gde je postigao osam golova na osam utakmica.

- Razgovaraću s Balotelijem pre nego što saopštim spisak igrača uoči narednog okupljanja. Ne treba diskutovati o njegovim tehničkim kvalitetima, ali moji prethodnici su takođe rekli da bi trebalo proceniti i neke druge stvari - rekao je Ventura.

Italija je eliminisana u grupnoj fazi Mundijala u Brazilu, gde je nekolicina saigrača smatrala da je Baloteli smetnja u ekipi. On je tokom karijere imao problema s ponašanjem, a u poslednje dve sezone igrajući za Liverpul i Milan postigao je samo jedan gol u prvenstvu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.