MUTLJAVINA U SRPSKOM FUDBALU: Apolon uzimao milione na srpskim talentima, a oni nisu odigrali ni minut tamo!
Foto: Dado Đilas/Saša Pavlić Koky/Profimedia

Veliki serijal

MUTLJAVINA U SRPSKOM FUDBALU: Apolon uzimao milione na srpskim talentima, a oni nisu odigrali ni minut tamo!

Na osnovu dokumenata"Football leaks" dostavljenih "Njuzviku" i vodećim evropskim medijima otkriva se kako su se vršili transferi srpskih "vunderkindova" preko Kipra
Objavljeno: 14:06h
foto: Profimedia

Prema nekim dokumentima, Zahavi ima udeo u vlasničkoj strukturi Apolona. Ni Zahavi, ni predsednik Apolona Nikos Kirzis nisu odgovorili na pitanja koja su im dostavljena tokom naše istrage.

KUPOVINA IGRAČA U ISTOČNOJ EVROPI

Dva dana nakon što je portugalski Porto deklasirao klub Žil Visente u utakmici Prve lige rezultatom 5:1, moćni član borda portugalskog kluba Antero Enrike primio je email od Marka Rutenberga, švajcarskog posrednika.

- Povodom razgovora koje ste imali sa Falijem i Pinijem u Londonu, dostavljamo vam spisak petorice najvećih talenata na Balkanu - piše Rutenberg 5. januara 2015.

Fali i Pini su nadimci Abdilgafara Ramadanija i Pinija Zahavija. Ramadani je vlasnik menadžerske kompanije Lian Sports, registovane na Malti. Navodno je uključen u poslove braće Osmani, poznatih po tome što su “najznačajnije figure organizovanog kriminala u Hamburu i drugim gradovima Nemačke”, kako stoji u jednom zvaničnom izveštaju nemačke obaveštajne službe. On je i blizak saradnik Pinija Zahavija, koji Ramadanija u dokumentima oslovljava kao “moj čovek od poverenja”.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.