Ko je devojka koju ŽENI Ivan Ivanović? 12 godina je mlađa od njega, a bila je i sa bivšim dečkom popularne pevačice!
Foto: Printscreen/Instagram/veceivan

Voli ga tazbina

Ko je devojka koju ŽENI Ivan Ivanović? 12 godina je mlađa od njega, a bila je i sa bivšim dečkom popularne pevačice!

Anja Petrović je svako veče sa Ivanom Ivanovićem! Ona je njegova devojka, a njena porodica potencijalnog zeta viđa često i obožava ga
Objavljeno:

Ivan Ivanović je želeo da od očiju javnosti sakrije svoju vezu i svoju devojku. Jedino što je objavio je Anjina fotografija koju je napravio za njen 29. rođendan. Tada je voditelj na Instagramu pored fotografije napisao: "Ona slavi rođiš".

foto: instagram/ivanivanovic

Ivan je Anju dugo osvajao. Kada je shvatila da je ozbiljan, stavila mu je do znanja da je ne zanima što je popularan, a sada su u srećnoj i jakoj vezi.

Sve o Anji

Anja Petrović nije aktivna na društvenim mrežama, nema Instagram profil, Fejsbuk slabo koristi.

Završila je FON i master na FON-u, bavila se ljudskim resursima, trenutno radi u kompaniji NIS. Završila je nižu muzičku školu i svira klavir. Njena mama je zubarka.

foto: instagram/ivanivanovic

Anja voli izlaske, voli da putuje, jedinica je i živi u iznajmljenom stanu u Beogradu.

Ima psa, koga obožava.

Spekulisalo se da je bila u vezi sa košarkaškim agentom Momirom Gajićem, bivšim dečkom Rade Manojlović. Ambiciozna je, voli garderobu i veliki je kupoholičar. Tokom studija je imala samo jednu ozbiljnu vezu, a njeno srce nije lako osvojiti.

- Anja nije zaljubljive prirode, potrebno je da se muškarac potrudi oko nje. Čim je roditelje upoznala sa Ivanom, to znači da je on veoma važan u njenom životu.

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.