Ko je devojka koju ŽENI Ivan Ivanović? 12 godina je mlađa od njega, a bila je i sa bivšim dečkom popularne pevačice!
Foto: Printscreen/Instagram/veceivan

Voli ga tazbina

Ko je devojka koju ŽENI Ivan Ivanović? 12 godina je mlađa od njega, a bila je i sa bivšim dečkom popularne pevačice!

Anja Petrović je svako veče sa Ivanom Ivanovićem! Ona je njegova devojka, a njena porodica potencijalnog zeta viđa često i obožava ga
Objavljeno:

Iako je među njima 12 godina razlike, odlično se slažu. Anja (29) je zrela samostalna devojka i Ivan (41) se prilično namučio da je osvoji - kaže izvor blizak roditeljima mlade lepotice iz Topole i dodaje da Ivanovića i Anju skoro svakog vikenda viđaju u svom gradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Filip Plavčić

- Takoreći, ne prođe vikend da ih ne vidimo u Topoli. Komšije i prolaznici ga onda saleću i traže autograme, svima je simpatičan. Anji je sve to veoma slatko, ona se samo smeška - isprčao nam je izvor.

Anjina cela familija oduševljena je Ivanovićem. Najpre su bili malo ljuti na Anju jer je ona neko vreme krila da se zabavlja sa voditeljem. Njeni gledaju emisiju i Ivan im je simpatičan kao voditelj, ali je ipak 12 godina stariji od nje. Jedino zato su malo brinuli - priča izvor. Ipak, sve se promenilo kada su Anja i Ivan otišli u Topolu i kada je Anja dečka predstavila porodici.

- Tada su shvatili da je on ozbiljan i pažljiv čovek, da je neozbiljnost samo "poslovni deo" njegovog karaktera. Ipak, dopao im se i njegov humor i to što je on veseo i pozitivan lik. Prema Anji je veoma fin i pažljiv. A i njegova ćerkica Staša i odnos koji ima sa bivšom suprugom Zoricom dokaz su da je on pravi muškarac, pravi tata - kaže izvor.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.