SKUPŠTINA U PANICI: Soraji ukrali telefon sa eksplicitnim porukama i slikama POZNATOG POLITIČARA!
Foto: Instagram/sorajavucelic

Biće opasno

SKUPŠTINA U PANICI: Soraji ukrali telefon sa eksplicitnim porukama i slikama POZNATOG POLITIČARA!

Soraja Vučelić izgubila je telefon sa eksplicitnim porukama i slikama poznatog političara. Starleta nije želela da komentariše ovaj slučaj, ali je priznala da ima novi telefon
Objavljeno:

Budući da se zaista uplašila zbog svega onoga što je imala u svom mobilnom telefonu, zanimalo nas je da li postoji nešto što bi moglo da joj stvori nove neprijatnosti.

foto: Printscreen/Instagram/sorajavucelic

- Ma, Sara je doživela nervni slom jer u telefonu ima brdo poruka od jednog poznatog, moćnog političara. On joj već mesecima šalje svakakve poruke, a u mobilnom ima čak i slike koje joj je slao. Mislim da nema ništa s njim, ali nikako ne bi volela da se sve to pojavi u medijima i da se otkrije ko je on jer to može stvoriti probleme i njoj i njemu.

foto: Printscreen Instagram

Kako je izvor koji je insistirao da ostane anoniman ispričao, Soraja je odmah blokirala svoju staru karticu i uzela novu sa istim brojem, dok se i dalje nada da će joj nadležni organi što pre pronaći i vratiti stari telefon.

Soraja nije želela da komentariše ovaj slučaj ali je otkrila da ima novi telefon.

- Odakle vam to?! Stvarno ne bih da komentarišem ništa vezano za tu priču. Istina je da imam novi telefon i to je sve što ću reći, nemojte više da me zovete - rekla je Soraja u kratkoj izjavi, nakon čega je prekinula vezu.

(Espreso.co.rs/Pink)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.