SKUPŠTINA U PANICI: Soraji ukrali telefon sa eksplicitnim porukama i slikama POZNATOG POLITIČARA!
Foto: Instagram/sorajavucelic

Biće opasno

SKUPŠTINA U PANICI: Soraji ukrali telefon sa eksplicitnim porukama i slikama POZNATOG POLITIČARA!

Soraja Vučelić izgubila je telefon sa eksplicitnim porukama i slikama poznatog političara. Starleta nije želela da komentariše ovaj slučaj, ali je priznala da ima novi telefon
Objavljeno:

Naime, dok je koračala pistom na reviji na kojoj je privukla veliku pažnju nepoznata osoba ušetala u prostoriju gde se Vučelićeva pripremala za modnu pistu i gde su joj ostale sve privatne stvari, pa je starleta doživela pravi šok kada je po završetku svog angažmana kada je shvatila da joj je mobilni telefon nestao iz torbice!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen/Instagram/sorajavucelic

- Bila je celo veče super raspoložena, ali sve je to palo u vodu kad se revija završila i kada je otišla da se presvuče. Htela je da telefonira, ali njenog mobilnog nije bilo ni na vidiku - ispričala je Sorajina bliska prijateljica koja je želela da ostane anonimna.

foto: Instagram/sorajavucelic

- Ona je ubeđena da ga je ostavila u torbi, ali ga tamo nije pronašla. Odmah je sa nekoliko prijatelja krenula u potragu – pretražila je bukvalno svaki ćošak bekstejdža i alarmirala je zaposlene, ali nije uspela da nađe telefon. Sigurna je da joj ga je neko ukrao jer je kroz taj prostor prošlo baš mnogo ljudi, a iz torbice joj ništa nije nestalo, osim telefona. Nikom nisu trebale njene kreditne kartice jer su ostale na mestu, pa je odmah pretpostavila da neko želi da joj na drugi način naudi jer u telefonu ima sve i svašta - govori dobro obavešteni izvor.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.