Zašto mi se bljuje od ovih pesama? Najveće ljige koje su mi ogadile rokenrol! (VIDEO)
Foto: AP, Profimedia

Samo pojačaj

Zašto mi se bljuje od ovih pesama? Najveće ljige koje su mi ogadile rokenrol! (VIDEO)

Kiša pada kao iz kabla, napolju sivo i grozno vreme, samo nam je još fali i ova bljuvotina sa radija i da mremo u kompletu!
Objavljeno: 22:47h

Mr. Big - Wild world

Mislim da je ovo vrhunac korišćenja modela la la la za popunjavanje praznina, naime pesma je maestralno otvorena sa 27 (ne zajebavam se, prebrojala sam) la-ova.

Pretpostavljam da su u vremenu kad je ovo bio hit, ribe posle stiskavca na ovu stvar bile otvorenije za neke predloge, što je dovelo do nostalgičnih ispada, pa je i godinama posle, ova ničim izazvana pesma koju svi znaju, smara po radio stanicama.

Extreme - More then words

Nežni grubijani s minivalom u džins jaknama bez rukava opet napadaju. Spasavaj se ko se spasti može.

Skid Row - I remember you

Ok, mislim da sam već u toaletu i izbiljno razmišljam o gutanju raznih vrsta probiotika kad god čujem ovu pesmu ili bilo koju sa repertoara Whitesnake-a.

Momci, ako mi ikada pustite ovo u četu kako biste izrazili emociju, čeka vas...ŠAMARČINA! Ona prava - ženska!

Pink Floyd - Another Brick in the Wall

Znate, kad sam bila mlada nisam mogla da svarim Flojde. Ćale mi je uporno objašnjavao da je to muzika, ali daaaaj - smara.

E sada kada dolazim polako u te godine, shvatam da je dovoljno zatvoriti oči, pustiti Flojde i uz Gilmorov glas odlutate na neko bolje mesto. Negde gde sija sunce, gde je sve onako kako treba da bude. Savršeno i mirno...

Osim ako slušate "Another Brick in the wall". Dakle ako se vaš omaž Pink Flojda svodi na TO - molim vas ne obraćajte mi se. Ova pesma jeste hit i obeležje svega i svačega, ali definitivno NE, ne mogu, ne želim. Slušajte možda "Dark Side of The Moon".

Krivo je more

Divlje jagode su jedna od stvari koje moraš da mrziš. To je nešto kao stvar koja se podrazumeva i ne objašnjava, viša sila, zakon prirode, kaiš Radeta Lackovića. Ko se ovoga naslušao ni pakao mu neće teško pasti. Kome je malo, nek odvrne Jedinu moju i pojede pljeskavicu sa dosta mišomora.

Ove pesme treba Ustavom zabraniti - tačka...

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.