Zašto mi se bljuje od ovih pesama? Najveće ljige koje su mi ogadile rokenrol! (VIDEO)
Foto: AP, Profimedia

Samo pojačaj

Zašto mi se bljuje od ovih pesama? Najveće ljige koje su mi ogadile rokenrol! (VIDEO)

Kiša pada kao iz kabla, napolju sivo i grozno vreme, samo nam je još fali i ova bljuvotina sa radija i da mremo u kompletu!
Objavljeno: 22:47h

Krećem na posao jutros, pada kiša, potpuno beogradsko sivilo je zavladalo. Pa, ono, novembar je, očekivano.

Koliko volim ovaj grad na proleće i leto, toliko mi je svaki radni dan bljutav kada treba da podignem zadnjicu iz toplog kreveta, a napolju ne znaš da li je dan ili noć.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ok, nije ovde poenta kukanje. Vrtim tako radio stanice dok čekam da mi se upali zeleno svetlo na semaforu i evo ga "Wind of Change" od Scorpionsa. Jedna od najljigavijih pesama svih vremena.

Ovo me je nekako nateralo da razmišljam o svim gnjecavim pop rok pesmuljcima koji su naravno bili neviđeni hitovi u svoje vreme i široke narodne mase uživaju u njima, a realno se svima od njih k**a.

Scorpions - Wind of Change

Tejk mi, tu d medžik of d moment on a gloriiii najt...

Pesma označava promene na evropskoj političkoj sceni devedesetih, govori o padu Berlinskog zida i raspadu sovjetskog bloka, što je samo po sebi sjajna ideja, ali muzika je totalno promašena s obzirom na temu, pa pesma realno zvuči kao neka kukumavka tipa "jadan ti sam ja, što me ostavi". Ova stvar može da posluži u akutnim slučajevima tvrde stolice.

The Eagles - Hotel California

Ova pesma se garantovano smučila i samim autorima, ali tekst i gitara u pozadini stvarno su dobri. Melodija je dosadna i non stop ista, a pevanje je izrazito monotono, što je šteta jer su tekst i gitara u pozadini stvarno dobri. To su naravno prepoznali i dragi Killersi u čijoj verziji pesma zvuči puuuuno bolje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.