Milša se oglasila posle tragedije: Nikada niste spremni da vam neko umre! Ne postoji pravo vreme za voljene (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

TUGA

Milša se oglasila posle tragedije: Nikada niste spremni da vam neko umre! Ne postoji pravo vreme za voljene (FOTO)

Posle porodične drame, glumica je smogla snaga da se oglasi
Objavljeno: 13:04h

- Prošlo je nedelju dana otkako je moja mama preminula. Još je sve sveže i biće teško uvek, čovek samo s vremenom nauči da živi s tim. Sve mi je strašno – kaže Milica.

Za gubitak voljene osobe nikad nismo spremni mada svi znamo da životu jednom mora doći kraj. Vremena s najbližima uvek nedostaje, što se najbolje shvati tek s njihovim odlaskom.

- Mama nije bila bolesna, desilo se iznenada, uvek je iznenada, nikada za takvu stvar niko nije spreman. Ne postoji pravo ili pogrešno vreme za naše voljene – drhtavim glasom govori glumica.

Osećanja koja su je preplavila nešto su sa čime će morati da se nosi kroz život i pronađe snagu kako bi zbog svoje porodice mogla da se izbori sa emotivnim bolom koji nosi.

- Preteško je, ko nije prošao kroz to ne može da razume. U ovakvoj situaciji naprosto nema pomoći. Veoma sam vezana za nju, bila je požrtvovana majka i baka. Ovo je strašan period za moju porodicu, samo moramo da budemo jaki i prođemo kroz to onako kako bi ona to volela. Moramo biti ponosni i ne smemo je izneveriti – zaključuje Milica potreseno.

Glumičina majka bila je žena retke lepote, koju je i Milica nasledila. U jednom od intervjua, kada je govorila o svojim roditeljima, lako se moglo primetiti koliku ulogu oni imaju u njenom životu. I kada je odrasla i zasnovala svoju porodicu, uvek je bila uz majku Leposavu, poput devojčice. Nakon što je pre nekoliko godina izgubila oca, poznatog akademika i književnika Antonija Isakovića, majka joj je bila najveći i najiskreniji prijatelj. U javnosti je često govorila o ljubavi svojih roditelja koji su bili ideal porodice kakvu je i sama želela da stvori za sebe:

- Mama je bila nestvarno lepa. Tata ju je video u bioskopu i zaljubio se na prvi pogled. Njena braća i otac puškama su ga gonili od nje, a ona je pala na njegove čari kada joj je u svojoj garsonjeri pročitao svoju priču Kašika. Do tada nikada nisu ostajali sami, a onda je ona njihovom prijatelju Stoletu Jankoviću rekla: Sad, Stole, možeš da ideš. Poklekla je na priču Kašika. Moja prabaka je govorila: Šta pričate da je pametan, ona se udaje za njega jer je lep. Venčali su se, a posle mnogo godina došla sam i ja – ponosno je govorila glumica.

(Espres.rs/Story.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.