Milša se oglasila posle tragedije: Nikada niste spremni da vam neko umre! Ne postoji pravo vreme za voljene (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

TUGA

Milša se oglasila posle tragedije: Nikada niste spremni da vam neko umre! Ne postoji pravo vreme za voljene (FOTO)

Posle porodične drame, glumica je smogla snaga da se oglasi
Objavljeno: 13:04h

Glumica Milica Milša početkom oktobra prošla je kroz porodičnu dramu kada je preminula njena majka Leposava, njen najveći životni oslonac i podrška, za koju je bila veoma emotivno vezana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Glumica Milica Milša i njena porodica, suprug Žarko Jokanović i sin Antonije , prethodnih dana suočili su se sa veoma teškim trenucima. Njena majka Leposava Isaković početkom oktobra iznenada je preminula, zbog čega je šarmantna umetnica, koju smo dosad uvek viđali u dobrom raspoloženju, skrhana neopisivim bolom. Oni koji poznaju Milšu makar i površno, znaju koliko je volela svoju majku, koja joj je bila uzor u životu. Javnost je danas zna kao Milicu Milšu, zahvaljujući nadimku Milša koji je upravo dobila od majke još kad je bila mala, što je ona usvojila i zvanično kao svoje prezime, mada joj je u dokumentima dugo pisalo Isaković. Iako postoji izreka da vreme leči čak i najdublje rane, moraće još mnogo da prođe kako bi ožiljak zbog gubitka roditelja zacelio.

U emotivnoj ispovesti za magazin Story, glumica govori o osećanjima nakon rastanka za koji, kako kaže, nikada ne možemo biti dovoljno pripremljeni..

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.