Top filmovi u kojima su glumci zaista imali seks: 2 srpska su najluđa, a jedan je bolji i od pornića! (VIDEO)
Foto: Printskrin

pa kome još trebaju pornići?

Top filmovi u kojima su glumci zaista imali seks: 2 srpska su najluđa, a jedan je bolji i od pornića! (VIDEO)

Koga mrzi da gleda porniće i kopa po porno sajtovima u potrazi za sadržajem koji voli, slobodno može da dane dušom, ode na Jutjub i dobije prizore pravog seksa na izvolte i to u gro planu!

Objavljeno: 07:15h

Aloha, praznik kurvi

Za domaći film i '88 godine, mlađe generacije verovatno nisu ni čule, ali razglasiće priču o ovom ostvarenju na sav glas kada budu odgledali Nedu Arnerić kako akcija u jednoj sceni.

Uopšte nećemo da vas ubeđujemo da je ovde došlo do polnog odnosa, dovoljno je samo da pogledate insert i sve će vam biti jasno.

Nema vrdanja - sve je snimljeno i sve se lepo vidi, Neda i njen filmski partner su goli golcijati, a ona se na njemu gubi u seksualnom zanosu.

Maratonci

Nakon snimanja filma "Maratonci trče počasni krug" iz '82. godine, Bora Todorović je navodno prešao granicu profesionalizma i razljutio svoju koleginicu Seku Sablić, posle čega ovo dvoje nisu komunicirali.

U nameri da uloga Đenke bude što uverljivija, kružila je priča da je Bora umesto klasične glumačke simulacije koja se praktikuje u scenama seksa malo preterao.

Navodno se Bora „malo zaneo“, valjda u nameri da što verodostojnije dočara scenu seksa, što je glumicu toliko razljutilo da čak u prvi mah više nije želela da nastavi snimanje, pa se spekulisalo da su zbog toga godinama bili u svađi.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.