Top filmovi u kojima su glumci zaista imali seks: 2 srpska su najluđa, a jedan je bolji i od pornića! (VIDEO)
Foto: Printskrin

pa kome još trebaju pornići?

Top filmovi u kojima su glumci zaista imali seks: 2 srpska su najluđa, a jedan je bolji i od pornića! (VIDEO)

Koga mrzi da gleda porniće i kopa po porno sajtovima u potrazi za sadržajem koji voli, slobodno može da dane dušom, ode na Jutjub i dobije prizore pravog seksa na izvolte i to u gro planu!

Objavljeno: 07:15h

Da se razumemo, ne mislimo na erotske scene koje provejavaju tu i tamo, prizore golotinje i blic sevanja intimnih delova.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U ovim filmovima došlo je do pravog pravcijatog polnog odnosa, baš onakvog kakav postoji u pornićima, i kakav ste, verujemo, iskusili i u pravom životu, naravno u slučaju da ste zrela, odrasla i normalna osoba (mada nije neophodno) :)

Da stvar bude još bolja i da vam još više zagolicamo maštu, pored stranih filmova u kojima su glumci pristali na prave scene seksa, pronašli smo i domaća ostvarenja u kojima opšte naše poznate glumice!

Antihrist

Film počinje tako što muž i žena strasno vode ljubav dok njihov sin mesečari i tako padne kroz prozor i pogine.

Jeste da je teška depra i istripovan do bola, ali u filmu se pojavljuje mnogo scena seksa, a svaka od njih je bila prava.

Da, da ovo je film u kojem je režiser Lars fon Trir tražio od glumaca da ne glume već da imaju pravi seks!

9 Pesama

Romantična drama Majkla Vinterbotoma predstavlja jedan od seksualno najeksplicitnijih mejnstrim filmova ikada snimljenih.

Svaka scena prati 9 različitih životnih pesama sa 9 različitih bendova. U svakom od ovih scena glumac i glumica imaju intimne odnose koji su stvarni.

8MM 2

Film se prvobitno zvao “The Velvet Side of Hell” ali iz nepoznatog razloga odlučeno je da ipak bude “8mm2”.

Film je o tome kako su jednog diplomatu i njegovu verenicu uhvatili u “trojki” i to je bila veoma eksplicitna scena seksa, a u njoj su glumci takođe tvrdili da su imali stvaran seks.

A sada, spremite se, prelazimo na domaće filmove i scene iz njih koje kad vidite, zaboravite i na najjače pornićarke sveta, a i na ove iz stvarnog života.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.