Srbija ih obožava i zavidi im, a one nemaju najveću sreću u životu! Šta fali ovim srpskim zvezdama? (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

I bogatu plaču!

Srbija ih obožava i zavidi im, a one nemaju najveću sreću u životu! Šta fali ovim srpskim zvezdama? (FOTO)

Kod nekih dama to je jednostavno tako...
Objavljeno:

6. Eva Ras

foto: Beta Miloš Miškov

Od kada je umro njen suprug Radomir Stević Ras 1982. godine, Eva mu je verna i nije imala nijednog muškarca posle njega. Kako je rekla imala je 41. godinu kada joj je muž umro i imala je dovoljno seksa u životu da joj više i nije potreban i ne zanima je.

– U životu sam imala dovoljno seksa i dođe čas kada vam seks više ne treba. Ja sam imala 41 godinu kada je moj muž umro i ja sam tad stavila katanac na pi..u – izjavila je Eva Ras koja nije birala reči ni kada je opisivala seksualne kvalitete Hasana Dudića, njenog najvećeg neprijatelja sa “Farme”.

7. Dara Bubamara

foto: preentscreen, Privatna arhiva

Dara Bubamara razvela se od supruga Milana Kesića pre godinu dana i ako su za to mediji saznali pre samo mesec dana. Pričalo se da su pornografske slike pevačice razlog za razvod.

- Mene non-stop razapinju, te da sam ovakva ili onakva... Pričaju da sam ku*va, a ne znaju da sam odavno slobodna i da imam pravo da radim šta hoću - rekla je Dara i kaže da je odlučila da stavi tačku na priče o bivšem mužu.

Ipak, iako tvrdi da je slobodna već duže vreme, niko ne zna da li Dara ima novog dečka, ali s obzirom na količinu paparaca na sve strane, da li je uspela da ga sakrije ili ga jednostavno nema?

8. Slađa Delibašić

foto: Instagram/sladjadelibasic

Već ne zna se koji put je pevačica solo. Od kada se razvela od Đoganija, isprobala je momke, ali i još jedan brak koji je trajao nepunih 9 meseci.

Međutim, iako izgleda sjajno, njoj je svega toga dosta. Rešila je da se posveti porodici i to je to.

Ipak verujemo da će kad-tad Slađa promeniti mišljenje, ali ovoga puta će pažljivije birati. S godinama ide i mudrost. Ipak je ona sada i baka.

9. Soraja

foto: Instagram/sorajavucelic

Ok, reći ćete da ona nikada nije sama! Možda ste u pravu, ali dokle god ne predstavi dečka javnosti, smatraćemo da je solo.

Bilo je u njenom životu svega i svačega. U poslednje vreme jedan bivši ju je šamarao u diskoteci u Hrvatskoj, drugi ju je isekao nožem. Ili starleta baš nema sreće u ljubavi ili bira potpuno pogrešne tipove za život. A možda ni ona sama neće ozbiljnu vezu. Ima i toga.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.