Srbija ih obožava i zavidi im, a one nemaju najveću sreću u životu! Šta fali ovim srpskim zvezdama? (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

I bogatu plaču!

Srbija ih obožava i zavidi im, a one nemaju najveću sreću u životu! Šta fali ovim srpskim zvezdama? (FOTO)

Kod nekih dama to je jednostavno tako...
Objavljeno:

3. Helena Topalović

foto: Printscreen/Instagram/helena_topalovic

Od kada je raskinula vezu sa Slobom Vasićem mlada Helena čuvala je svoj privatni život samo za sebe. Međutim, s obzirom na to da je veoma aktivna na društvenim mrežama i da ima mnoštvo pratilaca, svaki njen korak je pod njihovim budnim okom.

Ipak za sve ovo vreme, od raskida, Helena se u javnosti nije pojavljivala ni sa jednim frajerom. Morate priznati da je to pomalo čudno za devojku od 18 godina - da je potpuno sama mesecima, a prelepa.

Da li joj je srce toliko slomljeno ili je lepa Helena apsolutno nedostupna za sve muškarce?

4. Neda Ukraden

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prošlo je dosta vremena od kada je neki muškarac bio u njenom životu. Mnogi su nagađali da sigurno ima nekoga jer izgleda sve mlađe i mlađe, ali Neda je to lepo i objasnila:

- Ako je pitanje da li ćete me videti sa muškarcem u svojstvu mog partnera, bojim se da ću vas razočarati. Ali, ako vas interesuje da li mene neko voli i da li ja volim, o tome nemojte uopšte da brinete Muškarci su me uvek voleli i obožavali, ali dok ja ne volim i ne obožavam – ne smatram da je to prava ljubav. To je nešto što mene čini srećnom, ako mogu da volim i da budem ta koja će reći: Ljudi, ja sam zaljubljena. A nisam zaljubljena. Volim osobe suprotnog pola, koliko intenzivno i kako, o tome ne bih da pričam, ali još u meni ne postoji želja da kažem: Ljudi, ovo je moj partner.

5. Milica Pavlović

foto: Printscreen/ YouTube/ Milica Pavlović

Od kada se pojavila u Zvezdama Granda, nema ko ne iščekuje da vidi ko je njen dečko. Ipak, od silnih nagađanja ništa nije bilo. Milicu su čak nazivali i lezbejkom, ali je i na te priče odgovorila kratko i jasno:

- Verovatno je u današnje vreme mlada devojka koja nema dečka i ne žuri u potrazi za onim pravim neobična pojava. Vest će se prodati samo ako je senzacija, ali pošto vodim jednostavan život bez drame i pompe, shvatam da svaki moj i najbezazleniji potez oni pretvore u aferu.

Iako je mediji često provociraju pitanjem zbog čega nema dečka, Milica Pavlović uporno ističe da čeka onog pravog.

- Malo sam ja glupa za ljubav. Zaljubim se i po 50 puta u toku nedelje, nije to kod mene strano - našalila se Pavlovićeva, a zatim otkrila i da nikada ne prilazi prva ako joj se dečko svidi.

- Ja samo gledam lepo onako u smislu 'pogledaj me' - rekla je Milica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.