Iza kulisa Story žurke! Sve što glamur može da ponudi: Od svađa, toplih priča, ljubavi pa do golotinje i donjeg veša! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

Najmomenti 11. rođendana

Iza kulisa Story žurke! Sve što glamur može da ponudi: Od svađa, toplih priča, ljubavi pa do golotinje i donjeg veša! (FOTO)

Ekipa Espresa bila je na najvećoj na Balkanu i otkriva vam sve najbitnije momente i sve ono što niste mogli nigde da vidite
Objavljeno: 11:53h

7. Kraljica stila bila je Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, koja sada glumi u mjuziklu Dragu Mašin, na žurki Storija nije nikoga ostavila ravnodušnim kao ni na pozorišnim daskama.

foto: Filip Plavčić

U dugačkoj beloj haljini sa dosta posvetljenom kosom, Nataša je bila kao prava snežna kraljica na crvenom tepihu. Odmerena i prava dama bila je bez ikakve sumnje kraljica stila žurke Story magazina.

8. Nikolija Jovanović kao i Seka po prvi put u javnosti posle porođaja

Svi su zapanjeno gledali u Nikolijinu perfektnu figuru i nisu mogli čudom da se načude kako pevačica izgleda s obzirom da se porodila pre samo par dana.

Relja nam je i ispričao da je Nikolija kao prava Vikipedija za roditelje:

foto: Filip Plavčić

- Naoružala sam se znanjem za bebu unapred. Dobro je beba i to je sve što imam da kažem - rekla nam je Nikolija.

Otkrili su nam još jednu tajnu, a u pitanju je njihov posao:

foto: Filip Plavčić

- Meni novi spot izlazi danas pa ćete svi imati priliku da ga vidite, a Nikoliji album izlazi u petak, tako da smo baš u akciji - rekao je Relja.

9. Nagrade koje su dodeljene ove magične noći dodirnule su mnoga srca.

Sa sobom su nosile priče koje motivišu i pokazuju da zvezde mogu da budu ljudi.

Za životnu pobedu nagradu je odnela Seka Aleksić, što je i jasno kada se zna koliko dugo se borila da ostane u drugom stanju, a sada ima predivnog sina Jakova.

foto: Damir Dervišagić

Nagradu za najlepšu ljubavnu priču dobili su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović. Par o kojem se zaista najviše piše i priča, a njihova ljubav mnoge je inspirisala.

foto: Filip Plavčić

Nagradu za životno delo dobila je Branka Veselinović kojoj apsolutno nije bilo teško da dođe na žurku i sa osmehom na licu pozdravi sve prisutne. Ona je pravi primer životne energije i koliko ljubav može da učini čuda.

foto: Filip Plavčić

10. Bilo je i svađa i to kod Joksimovića!

Željko i Jovana blistali su na crvenom tepihu kao i uvek. Njih dvoje uvek predstavljaju skladan i lep par, ali nije sve baš uvek kako nam se čini.

Primetili smo malu nervozu kod Joksimovića, a onda je Željko za naš portal rekao:

foto: Filip Plavčić

- Postoji nešto od večeras što Jovani ne mogu da oprostim, a neću da vam otkrijem o čemu je reč - bio je izričit Željko.

Verujemo da je ova fantastična žurka izgladila sve nesuglasice, pa su Joksimovići zagrljeni i srećni napustili Metropol.

foto: Printscreen

11. Ubedljivo najviše pažnje privukla je Lepa Brena.

Ne samo da je njen stajling bio hrabar i apsolutno čudan za naša shvatanja poznatih, niko nije rekao da nije bio dobar. Čak naprotiv.

foto: Damir Dervišagić

Kada se pojavila svi su primetili momka u vijetnamskoj jakni sa zlatnim rukavicama, cipelama i zlatnim kaišem preko sakoa. Nema ko se nije pitao ko je misteriozni mladić sa lepim osmehom.

foto: Filip Plavčić

Ipak, Brena je otkrila da je u pitanju njen stilista Stefan Orlić, koji je tada i ispričao da je Brenin šešir pravljen u skladu sa njenim životom i kako 5 pera na njemu obeležavaju njenu porodicu, tačnije 5 članova iste.

Ko zna šta nas sve čeka dogodine, ali verujemo da će biti još više interesantnih stvari, kao i svaki put. Sa nestrpljenjem ćemo čekati 12. rođendan magazina Story, a do tada uživajte u slikama i video snimcina na našem portalu sa jučerašnje gala zabave!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.