Iza kulisa Story žurke! Sve što glamur može da ponudi: Od svađa, toplih priča, ljubavi pa do golotinje i donjeg veša! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

Najmomenti 11. rođendana

Iza kulisa Story žurke! Sve što glamur može da ponudi: Od svađa, toplih priča, ljubavi pa do golotinje i donjeg veša! (FOTO)

Ekipa Espresa bila je na najvećoj na Balkanu i otkriva vam sve najbitnije momente i sve ono što niste mogli nigde da vidite
Objavljeno: 11:53h

4. Milica Dabović bez gaćica na crvenom tepihu!

Poznata košarkašica Milica Dabović pojavila se na Storijevoj žurki u prilično eksplicitnom izdanju! Košarkašica je došla u društvu dečka Simona, koji je proveo pred kamerama samo nekoliko sekundi, ali ono što je nama zapalo za oko je bilo nešto sasvim drugo. Kako smo mogli da primetimo, ona nije obukla veš!

foto: Printscreen/youtube/Story Srbija

Milica je ovim hrabrim potezom ostavila sve prisutne bez daha svojom linijom. Pred kamerama je rekla da voli da se šminka kako privatno tako i na terenu: - Ne dozvoljavam sudiji da utakmica počne dok nisam sređena - rekla je kroz osmeh.

Sve najbolje momente možete da pogledete u snimku ispod, ali i u nastavku teksta!

5. Seka Aleksić prvi put u javnosti posle porođaja...i izgledala je sjajno.

Većina poznatih dama sa estrade nedelju dana posle porođaja krile bi stomak i liniju jer je prosto nemoguće dovesti telo u red tom brzinom.

foto: Filip Plavčić

Seka Aleksić sve je iznenadila i oduševila jer nije krila apsolutno ništa! Pojavila se u uskim kožnim pantalonama, majici sa čipkom na stomaku i dubokim dekolteom!

Svaka joj čast za prvo pojavljivanje.

6. Ćerka pevača Kneza je baš porasla i seksi je kao niko!

Ksenija Knežević, ćerka popularnog pevača Nenada Kneževića Kneza oduševila je svojim izgledom sve prisutne.

Ponosni otac rekao je za Espreso.co.rs kako ima najlepšu pratilju večeras i nije daleko od istine.

foto: Filip Plavčić

Ksenija je mamila uzdahe svih prisutnih, a svedok je i naš fotograf koji je ostao bez teksta!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.