Gledamo ih svaki dan godinama! Ali, pola ovih voditeljki nema šanse da prepoznate s početka karijere! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Dame sa stilom

Gledamo ih svaki dan godinama! Ali, pola ovih voditeljki nema šanse da prepoznate s početka karijere! (FOTO)

Godinama ih gledamo na televiziji i ulepšavaju nam skoro svaki dan, ali da li ste primetili koliko su se one zaista i promenile?
Objavljeno:

Olivera Kovačević

foto: Print Screen Youtube

Svoju karijeru je započela u Politici gde je radila osam godina, zatim je na Pinku vodila autorsku emisiju Klopka, potom na BK televiziji. Trenutno vodi emisiju Da možda ne na RTSu.

Fotografisala se za prvo Srpsko izdanje časopisa Plejboj 2004. godine.

20. jula 2015. je izabrana za urednicu Zabavnog programa Radio-televizije Srbije.

foto: Nebojša Mandić

Tanja Vojtehovski

foto: Print Screen Youtube

Novinarsku karijeru započela je na Radiju Novi Sad, da bi kasnije prešla i na televizijski format kao autor kultnih emisija.

Provela je deset godina na nacionalnoj televiziji RTS, potom nekoliko godina na Yu Info kanalu, da bi nakon toga prešla na TV Pink. Sa televizije Pink odlazi 2011. godine kao potpredsednica Pink Media Grupe, PR direktora i izvršni direktor Media Systema i otvara agenciju Wojtehovski Communications. Tokom 2014. i 2015. godine radi kao potpredsednica Adria Media Grupe, da bi se potom vratila istraživačkom novinarstvu kao autorka formata “Život priča” Na Prvoj TV, najgledanije emisije tog tipa kod nas.

foto: Zorana Jevtić

Danijela Pantić

foto: Print Screen Youtube

Danijela Pantić je rođena u Šapcu, veliku popularnost je stekla zahvaljući tv emisiji „Slagalica“ koju vodi zajedno sa koleginicom Marijom Veljković. Danijela je magistar teorije umetnosti i medija, a pored posla voditeljke ona iza sebe ima preko 10 godina iskustva rada na televiziji kao novinar i urednik.

Takodje ova simpatična voditeljka se slikala i za muški časopis CKM.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.