Gledamo ih svaki dan godinama! Ali, pola ovih voditeljki nema šanse da prepoznate s početka karijere! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Dame sa stilom

Gledamo ih svaki dan godinama! Ali, pola ovih voditeljki nema šanse da prepoznate s početka karijere! (FOTO)

Godinama ih gledamo na televiziji i ulepšavaju nam skoro svaki dan, ali da li ste primetili koliko su se one zaista i promenile?
Objavljeno:

Ivana Bojić, sada Zarić

foto: Print Screen Youtube

Televizijski debi dogodio se u jesen 1974. godine, kada se na scenu popela kao članica čuvenog dečjeg hora "Kolibri". Posle je snimala i školske programe, a već sa 15 godina počela je da vodi emisije.

Odrastala je ispred kamera, a publiku je osvojila pre više od 20 godina kada je postala zaštitino lice Trećeg kanala. Nije pravila kompromise i nije se "prodala" novim načinima vođenja emisija, Ivana Zarić će uvek biti legendarno ime srpskih medija.

foto: Damir Dervišagić

Ivana Baltić

foto: Print Screen Youtube

Ona je jedna od najlepših srpskih voditeljki, a proslavila se u emisiji kratke forme „Siti". Pamtimo i njene putopise iz Škotske, Londona, sa Ibice, i sa filmskih festivala u Kanu i Veneciji. Bila je voditeljka i autor emisije „Da pređemo na ti..." koja je sada ponovo počela sa emitovanjem.

foto: Damir Dervišagić

Jovana Janković sada Joksimović

foto: Print Screen Youtube

Jovana Joksimović je rođena 25. aprila 1981. godine. Karijeru je započela na BK televiziji gde je vodila emisije „Trailer“ ,“Blockbuster“, a istovremeno je radila i kao reporter. 2005 godine Jovana počinje da uređuje i vodi jutarnji program.

Pet godina za redom je trenirala rukomet i tri godine za redom bila najbolji igrač Srbije. 2008 godine i pored velike konkurencije Jovana je odabrana da bude voditelj „Evrovizije“ zajedno sa Željkom Joksimovićem za koga se kasnije i udala.

A photo posted by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.