Zbog njega je Sloba zaplakao pred Hag: Mali Marko danas je kršan momak i uopšte ne liči na dedu, nego je isti... (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

sličnost je neverovatna

Zbog njega je Sloba zaplakao pred Hag: Mali Marko danas je kršan momak i uopšte ne liči na dedu, nego je isti... (FOTO)

Na današnji dan pre šesnaest godina Sloba Milošević se obratio građanima priznavši izborni poraz, a glavni razlog njegovog povlačenja bio je, kako je naveo, njegov unuk Marko
Objavljeno:

Ovako je otišao Sloba: Njegove poslednje reči Jugoslaviji koje su neke usrećile, a neke rasplakale! (VIDEO)

Miloševiću junioru, nekada u narodu poznatom kao "mali Marko", ovo je bilo prvo pojavljivanje na stranačkom skupu SPS, a lider ove partije Ivica Dačić se njemu i njegovoj majci posebno obratio tokom govora.

Pa kako i ne bi, Marko je gotovo reinkarnacija svog ćaleta Marka seniora!

Dajte priznajte, sličnost je zapanjujuća! Jeste da Miloševićevog sina ne viđamo godinama, jer divlja po Rusiji, gde sa svojom mama Mirom drži više ekskluzivnih restorana i noćnih klubova, ali svi se vrlo dobro sećamo malog Slobinog sina, koji se, kako je Milošević jednom prilikom rekao, obogatio noseći gajbice koka-kole.

foto: Nebojša Mandić

- Ustanite da vas vide i pozdrave - obratio se Dačić učesnicima konvencije, ali i objasnio da prisustvo Miloševićeve snajke i unuka nema veze sa povratkom SPS-a na politiku devedesetih.

foto: Nebojša Mandić

Devedesete ili ne, Marko je pljunuti ćale, pa je neizbežno da nas drmaju fleševi kad ga gledamo, mada sva je sreća pa ne liči na svoju baba Miru, jer to tek ne bi bilo nimalo prijatno.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.