Zbog njega je Sloba zaplakao pred Hag: Mali Marko danas je kršan momak i uopšte ne liči na dedu, nego je isti... (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

sličnost je neverovatna

Zbog njega je Sloba zaplakao pred Hag: Mali Marko danas je kršan momak i uopšte ne liči na dedu, nego je isti... (FOTO)

Na današnji dan pre šesnaest godina Sloba Milošević se obratio građanima priznavši izborni poraz, a glavni razlog njegovog povlačenja bio je, kako je naveo, njegov unuk Marko
Objavljeno:

Građani Srbije su dan pre ove njegove objave upali u redakciju nacionalne televizije, koja je čitavu deceniju bila u slepoj službi režima SPS-a, zapalili tadašnju Saveznu Skupštinu i tražili od Slobe da prizna izborni poraz.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Milošević je to i učinio, ali izgleda da mu nije bilo važno što se na ulicama glavnog grada dešava prevrat, a građani ga jure da ga linčuju, već je kao razlog ostavke naveo svoju porodicu.

- Imam nameru da se malo odmorim, da provedem više vremena sa svojom porodicom, posebno sa svojim unukom Markom, a onda posle toga da nastavim da pre svega jačam svoju partiju - izjavio je tada Sloba.

foto: Profimedia

Ipak, on nije stigao da uživa u penzionerskim danima i igranju sa svojim unukom, a još manje da ojača partiju, jer je ubrzo uhapšen i prebačen u Hag gde je šest godina kasnije preminuo od infarkta.

Međutim, znao je Sloba zašto nastavlja svoju lozu i zašto treba da se igra sa malim Markom, jer je njegov unuk šesnaest godina kasnije, krenuo dedinim stopama i pojavio se sa svojom mama Milicom na mitingu SPS-a održanom uoči aprilskih izbora.

Možete li da ga uočite na ovoj fotki? Pokušajte, jer neverovatno liči na svima dobro poznatog aktera iz devedesetih...

foto: Nebojša Mandić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.