Full cenovnik Sandre Meduze: Za 50 e se baš i nećete nauživati, ali ako pljunete 500 - otvoriće vam se novi vidici! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/ Sandra Pavlović - Meduza

udara po ušima

Full cenovnik Sandre Meduze: Za 50 e se baš i nećete nauživati, ali ako pljunete 500 - otvoriće vam se novi vidici! (FOTO)

Kontaktirali smo starletu Sandru Pavlović Meduzu i pitali je da li je istina ono što se priča po gradu da postoji cenovnik njenih usluga, i zamislite - odgovor je bio potrdan!
Objavljeno: 22:56h

Najkontroverznije seks scene srpskog filma: 7 naših glumica koje su pokazale apsolutno sve! (VIDEO)

U slučaju da bi vam legla jedna njena profi sexy fotka, moraćete da izdvojite 100 evra, ali ako vam je to puno - ne očajavajte.

Sandra nudi mnogo bolju stvar i to za znatno manje pare!

Ne znamo zašto, ali kratki video klipovi sa njom u donjem vešu koštaju tričavih 50 evra! Pa gde ćete manje? Nema džabe ni za babe!

Što se dopisivanja preko poruka tiče, važi ona stara tamte za vamte tj. prevedeno u Sandrin cenovnik "Ko uplati kredit- taj će moći da se dopisuje", a uslov uz to je svakako da Sandra u tom trenutku ima slobodnog vremena.

S druge strane, ako ste gladni ili žedni, slobodni izvedite Meduzu, ali uz račun iskeširajte i dodatnu stotku!

Još nešto - ako ste planirali da vam Sandrina guza reklamira vaš najnoviji model automobila, može - ali dajte 300 evra na sunce!

E sad za one koji su baš spremni da odreše kesu:

Kome se puca 450 evra može da iznajmi Sandru na ceo jedan dan, ali ne ne - neće biti seksa, ali ćete zato 12 sati uživati u pogledu na nju i, naravno, dugim umnim razgovorima koje ćete voditi sa našom Sandrom Meduzom.

Pa nek vam je prijatno!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.