Full cenovnik Sandre Meduze: Za 50 e se baš i nećete nauživati, ali ako pljunete 500 - otvoriće vam se novi vidici! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/ Sandra Pavlović - Meduza

udara po ušima

Full cenovnik Sandre Meduze: Za 50 e se baš i nećete nauživati, ali ako pljunete 500 - otvoriće vam se novi vidici! (FOTO)

Kontaktirali smo starletu Sandru Pavlović Meduzu i pitali je da li je istina ono što se priča po gradu da postoji cenovnik njenih usluga, i zamislite - odgovor je bio potrdan!
Objavljeno: 22:56h

Međutim, ovde naravno nije kraj! Sandra nam je pružila uvid u njen cenovnik i pokazala nam da je ona tvrd pregovarač.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako nas kriza sve već godinama udara po ušima, starleta to kao da ne primećuje, već je cene usluga koje pruža digla u nebesa, pa je gora čak i od MMF-a i Svetske banke!

Na naše pitanje šta sve ljudi rade da dođu do nje i kakve joj usluge traže, Sandra daje očekivani odgovor, a to je da joj najviše nude novac za seks.

- Naši nude od 200 do 500 evra, a neki stranci su mi nudili 1.000 i 2.000 evra, ali ja ne pristajem na takve ponude - kaže nepokolebljiva starleta za naš portal.

Ali pošto smo još par puta postavili isto pitanje, nasmejala se, pa nastavila...

- Ja stvarno ne radim to, ali ajde, nek bude 500 evra - kroz smeh je rekla Meduza.

Pa dobro bre Sandra, odluči se, može ili ne može?!

Ali, ovo naravno nije sve...

Sandra ima utvrđene tarife za još mnoge svoje usluge, a mi vam otkrivamo u kom opsegu se kreću cene, pa vi vidite da li vam se to uklapa u budžet...

* Napomena: Sve cene su izražene u evrima

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.