10 razloga zašto je Nikola Kojo apsolutni car! (VIDEO)
Foto: Profimedia

legendo srećan ti rođendan

10 razloga zašto je Nikola Kojo apsolutni car! (VIDEO)

Naš legendarni glumac Nikola Kojo danas proslavlja svoj 49. rođendan, a do sada je postigao verovatno ono o čemu mi smrtnici možemo samo da sanjamo
Objavljeno: 10:31h

7. Zeznuo ustaše

Kojo je verovatno jedini čovek koji se usudio da posle rata ode u neku zabit u Hrvatskoj i na sred čaršije vikne "jedno pivo, samo da je srpsko".

Bircuz je bio pun ogorčenih domobrana i deklarisanih ustaša koji, ne da mu ni reč nisu rekli, već su krenuli da cirkaju sa njim, doduše hrvatsko Ožujsko pivo.

8. Pije na eks

Dobro nam je poznato koliko Kojo voli da popije na eks, a sad je još naučio i tenis da igra! Pa dobro bre, ljudi, šta to ovaj čovek sve neće postići za života?!

9. Kakvu mačku ima

Ipak, da se okanemo malo fikcija i osvrnemo na njegov privatni život i jednom fotkom pokažemo da je Nikola apsolutni car.

Zbario je cicu za medalju, a čak joj je nedavno i javno izjavio ljubav i uspeo da razneži pola Srbije.

- Ona je moj celi Svet - bio je kratak i jasan Nikola kada je svojoj supruzi Aleksandri izjavio ljubav preko društvene mreže.

Ona je moj celi Svet. #Aleksandra ????

A photo posted by Nikola Kojo (@nikola.kojo67) on

10. E ovo se ceni!

Scenarista filma "Mi nismo anđeli" se izgleda malo prevario i pogrešno predvideo da će Nikola imati jednu, a ne čak tri ćerke.

Naime, Kojo je ponosni otac tri devojčice, što je još jedan dokaz koliki je on šmele, jer dobro je poznato da veliki šmekeri imaju žensku decu.

E pa Kojo, ti si onda šmeker na kub, svaka čast legendo!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.