10 razloga zašto je Nikola Kojo apsolutni car! (VIDEO)
Foto: Profimedia

legendo srećan ti rođendan

10 razloga zašto je Nikola Kojo apsolutni car! (VIDEO)

Naš legendarni glumac Nikola Kojo danas proslavlja svoj 49. rođendan, a do sada je postigao verovatno ono o čemu mi smrtnici možemo samo da sanjamo
Objavljeno: 10:31h

Sramota gde živimo! Sloboda Mićalović: Jedva preživljavam, a ne mogu sad da izađem na ulicu... (FOTO)

4. Mi nismo anđeli, ali on kao da jeste!

Kasnije, kao dvadesetogodišnji student književnosti Nikola je imao dva velika problema: jutarnju amneziju praćenu mamurlukom i buđenje u krevetima nepoznatih devojaka. Međutim, prava nevolja počinje kada se u njegov život umeša Marina, jedna od mnogih Nikolinih prolaznih avantura, zatrudni i pritom se još i zaljubi u njega.

Nažalost, Nikola se ne seća baš najbolje svih okolnosti, pa Marinina najbolja drugarica uzima stvar u svoje ruke i surovi ljubavnik se zaljubljuje u Marinu i od malog razvratnog đavolka na kraju filma postaje pravi anđeo za poželeti.

5. Leteći čovek

Par godina kasnije, Nikola se pojavljuje u ulozi čoveka koji se posle dva meseca budi iz kome. Pa i ne bio u komi pored svih tih silnih žena sa kojima je bio!

Kako god, ne seća se ničega što ima veze sa njegovim dosadašnjim životom, što je, složićete se, prava šteta.

Saznaje da je imao ženu i sina koji su ubijeni i tu kreće haos. Nikola kreće u obračun protiv svih koji mu se nađu na putu pronalaženja ubice i postaje pravi nindža. On u filmu samo što ne poleti, ali i ni ovoga puta Kojo nije sam, već zbari, ni manje ni više, nego Mariju Karan!

6. Spreman na sve

E ovaj film je dokaz da je Nikola svemoguć. On uspeva da odbrani lepoticu kao što je Mirka Vasiljević od čitave bulumente razuzdanih frajera koji je uporno spopadaju ne bi li je povalili, a Nikola je toliko požrtvovan otac da je u jednoj sceni čak spreman i da poturi svoju zadnjicu i da je Mirkinim udvaračima na izvolte.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.