10 razloga zašto je Nikola Kojo apsolutni car! (VIDEO)
Foto: Profimedia

legendo srećan ti rođendan

10 razloga zašto je Nikola Kojo apsolutni car! (VIDEO)

Naš legendarni glumac Nikola Kojo danas proslavlja svoj 49. rođendan, a do sada je postigao verovatno ono o čemu mi smrtnici možemo samo da sanjamo
Objavljeno: 10:31h

Kojo je glumio u svakakvim filmovima, a čini se da mu je svaka uloga legla kao da je rođen baš za nju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

1. Još kao klinja je umeo sa ženama

Nikola je još kao klinac umeo da barata ženskim srcima, pa je već u osnovnoj školi izveo da se Milena Dravić zaljubi u njegovog nastavnika Sinišu koga je on želeo za oca.

Milena je mrtva hladna iskulirala Boru, Nikolinog pravog oca, i tako se pozdravila sa silnim bogatstvom koje je Bora zgrnuo u Nemačkoj.

Pored njega takvog, ona se smuvala sa Sinišom bez stana i posla samo da bi mali Nikola bio srećan.

2. Uspela mu veza na daljinu, ma daajte pa kome to još pođe za rukom?

Nikola je uspeo da smuva najlepšu devojku u školi, mladu ruskinju Natašu, a ljubav je bila toliko jaka, a Nikola tako veliki šmeker, da su se Natašini brže bolje odselili za Moskvu i pokušali da zaštite svoju mezimicu od bludnika Nikole.

Međutim, njemu to nije predstavljalo problem, pa je ćaletu nakrcao račun za telefon tako što se svakodnevno čuo sa lepom Natašom i puštao joj Bajagin "Ruski voz".

Ona je za to vreme padala u trans od ljubavi, pa su njeni na kraju morali da se pomire sa situacijom, a da se ne lažemo, nije ni bilo finansijski isplativo, pa su se dvoje mladih na kraju smuvali i ostali zajedno i u narednim godinama, da ne kažemo serijalima "Ludih godina".

3. Kojo sexoman

Međutim, Nikola je posle očigledno odlepio pa je počeo da napada ženske kao nezdrav. Naskakao je ko mlad majmun na sve i svakog, pa su se deda Žika i deda Milan zabrinuli da je njihov unuk opsednut seksom.

Pošto je Žika u njegovoj dinastiji već imao pradedu ludog Milojka manijaka, odlučili su da zatraže pomoć od doktora Nedeljkovića tj. Bate Životinje. Možete onda misliti kako se to završilo po Nikolu, a dede su usled svega toga uspele da završe u bolnici.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.