Ajfonka o ljubavnom trouglu: Ovo je jedina istina o Bulatu, meni i njegovoj ženi! I tako mi vraća! (FOTO)
Foto: Youtubeprintsceen/Facebook

razotkrila sve

Ajfonka o ljubavnom trouglu: Ovo je jedina istina o Bulatu, meni i njegovoj ženi! I tako mi vraća! (FOTO)

Bivša učesnica "Parova" Tijana Maksimović nikada nije htela javno da otkriva detalje veze sa pevačem Markom Bulatom, ali izgleda da joj je baš prekipelo
Objavljeno: 17:56h

Starleta je priznala da ju je provociralo to što su mediji Mariju Bulat nazvali suparnicom Tijane Ajfon.

foto: Instagram/ticamaksimovic

- Udarili mi u sujetu, mladost, lepotu. Isprovocirali dostavljajući fotošopirane fotografije portalima i poručili: ovo je suparnica Tijane Ajfon! Dajte, molim vas. Može li ono meni da bude suparnica? Mislim stvarno... Novinari, znate da vas volim i poštujem, ali nemojte preterivati - poručila je Ajfonka i otkrila tajnu:

- Pre nego što sam ušla u "Parove" videla sam se sa Markom Bulatom. Brzo i ničim izazvan, pošto se saznalo da smo se viđali dve godine naglo je, za mesec dana zakazao svadbu. Nek je živ i srećan bio sto godina. Ja sam neki dan rekla zbogom našim lepim trenucima, prepravila tetovažu - njegovo oko i pošla napred.

Želim im stvarno mnogo sreće, pa, onomad, na splavu, kad mi je prišla njegova žena moleći da se slikamo zajedno, udovoljih joj. A onda ispadoh kriva što je njegova žena dojavljivala novinarima svašta i slala fotke. Ispadoh kriva i što je samo jednom bio u "Parovima", ja sam već bila izašla, a on pozivao televiziju i pitao: što niste objavili da sam gostovao?! Pa ja ću ti reći:

Džaba tvoj unjkav glas, džaba tužan pogled. Nisi zanimljiv. Džaba priče o slikama, ikonama, molitvama. U javnosti se pojavljuješ samo uz moju sliku. I kad glumiš da me ne vidiš u kafani gde pevaš, a onda krišom pratiš sa kim sam i kao slučajno sretneš na izlazu, moliš boga da je u blizini paparazzo. A vidim, to se osladilo i tvojoj ženi.Poruka za kraj: uživajte u svojoj sreći, ali promenite malo. Ajd slikajte se uz Adila, Bakija, možete uz nekog košarkaša, rado će oni pristati da poziraju uz tvoju ženu. Nije prvi put, završava Maksimovićeva.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.