Ajfonka o ljubavnom trouglu: Ovo je jedina istina o Bulatu, meni i njegovoj ženi! I tako mi vraća! (FOTO)
Foto: Youtubeprintsceen/Facebook

razotkrila sve

Ajfonka o ljubavnom trouglu: Ovo je jedina istina o Bulatu, meni i njegovoj ženi! I tako mi vraća! (FOTO)

Bivša učesnica "Parova" Tijana Maksimović nikada nije htela javno da otkriva detalje veze sa pevačem Markom Bulatom, ali izgleda da joj je baš prekipelo
Objavljeno: 17:56h

Maksimovićeva, koja se nedavno pohvalila da je prekrila tetovažu posvećenu pevaču, tvrdi da Marija Bulat, Markova supruga nikada neće moći da joj bude suparnica te da se sa pevačem videla pre ulaska u "Parove".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Damir Dervišagić

- Želim, prvi put, da kažem ovo o Marku Bulatu! Jeste da sam mu dosta pomogla da se vrati u medije i ne žalim, valja činiti dobra dela onima kojima ni tolike molitve (valjda će mu neko poverovati) ne pomažu. Ali, on je postao nezajažljiv! Osladilo mu se da se svako malo uz moju sliku pojavi negde u medijima, pa je sad rešio da "uvali" i svoju ženu.

Zarazila se! Tijana Ajfon otkrila od čega boluje i ko joj je to preneo! (VIDEO)

Pokušavala je ona i ranije, ganjala i slikala se sa kojekakvim pevačima, muzičarima, ne znam kako se zove ta boljka jurnjave za poznatima. Tek, srećnici, pošlo je za rukom da se konačno udomi kod - pevača. Sad s ove distance, jasno je da, niti je on pevač, ne može ćoravu notu da ubode, a tek ona nije srećnica, jer je dobila trošak više. I da ne bude da pljujem u tanjir iz kojeg sam jela, a može se reći, lepo smo se zabavljali, posebno u vreme posta, valjda tad nije greh imati seks, neću da dužim. A mogu i imala bih još koješta da kažem, raspisala se Tijana na Fejsbuku.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.