Ojadili ih do koske: Ove poznate face su pokrali lopovi tako da im nije ostalo ništa!
Foto: Adria Media

Nije ni njima lako

Ojadili ih do koske: Ove poznate face su pokrali lopovi tako da im nije ostalo ništa!

Poznate ličnosti možda uživaju u tome što su stalno u centru pažnje, ali to sa sobom nosi i veliki rizik od - pljački
Objavljeno:

11. Dara Bubamara

foto: Printskrin/Instagram/darabubamara_official

Dok je boravila u Parizu, Daru je opljačkao nepoznati muškarac, koji je zgrabio njenu torbicu i izgubio se u nepoznatom pravcu. Sve se dogodilo kada je sa svojim suprugom Milanom sedela u restoranu. Dara je počela da vrišti, a njen suprug je odmah potrčao za lopovom međutim nije uspeo da ga stigne. U torbi su se nalazila pevačicina dokumenta i koverta sa 2.000 evra koji su joj ostali od nastupa kao i neke lične stvari.

12. Ana Nikolić

foto: Dragana Udovičić

Pop pevačica Ana Nikolić našla se na meti lopova koji su iz njenog automobila ukrali tašnu sa dokumentima, ključevima od stana i telefonom.

Pljačka se desila na parkingu crkve na Vračaru.

- Ne mogu da verujem da su me opljačkali ispred crkve u sred bela dana. Ljudima više ništa nije sveto - rekla je tada Nikolićeva.

13. Cakana

foto: dragan kadic

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug, advokat Nebojša Negić opljačkani su dok su u šetali psa, lopovi su upali u njihovu kuću u beogradskom naselju Sremčica i odneli najvrednije stvari! Samo vrednost nakita i satova iznosila je više od 20.000 evra.

"Ma, upropastili su mi život!", rekla je uznemireno Cakana.

14. Branko Kockica

foto: Print Screen Youtube

Pljačku stana glumca Branka Milićevića, poznatijeg kao Branko Kockica, zabeležile su sigurnosne kamere. Uhapšen je osumnjičeni A. Šeipi (37), za koga se sumnja da je 24. septembra opljačkao stan ovog glumca na Vračaru. Branku je ukraden zlatni nakit, satovi, lap-top i revolver.

15. Nikola Kojo

foto: Filip Plavčić

Nepoznati provalnici opljačkali su vikendicu našeg poznatog glumca Nikole Koje u selu Rogača u Sopotu i odneli sav nameštaj. Kojo je policiji prijavio obijanje i krađu.

16. Seka Sablić

foto: Damir Dervišagić

Nepoznati lopovi opljačkali su vikendicu glumice Jelisavete Seke Sablić na Crnogorskom primorju. Razbojnici su iz glumičine kuće u mestu Rose kod Herceg Novog odneli kućne aparate i napravili veliku štetu.

"Prvog januara sam dobila čestitku iz Crne Gore da mi je kuća opljačkana. Šteta je ogromna jer su odneli sve što vredi. Odneli su mi plazma televizor, veš-mašinu i frižider. Mašinu sam kupila posle 24 godine i unela je u kuću zbog unuka", kaže Seka Sablić.

17. Jelena Žigon

foto: Dragan Kadić

Nepoznata muška osoba upala je u kuću, nasrnula i opljačkala poznatu glumicu Jelenu Žigon, javljaju beogradski mediji.

Pošto provalnik nije mogao ništa vredno da nađe ukući, uzeo je pasoš, novčanik i nešto novca koji je ona imala.

18. Đani

foto: Daktilo

Radiša Trajković, poznatiji po scenskom imenu Đani, pretučen je i opljačkan od strane dva nepoznata počinioca. Folk pevač je izašao ispred kuće da preparkira automobil, a onda su ga sačekala dva mladića koja su ga pretukla i ukrala mu skupoceni sat vredan 2.000 evra, pošto gotovinu nije imao kod sebe.

19. Jovan Stefanović

foto: Damir Dervišagić

Pevač Jovan Stefanović opljačkan je na pumpi na putu iz Blaca ka Nišu. Lopov je iz njegovog novčanika ukrao 200 evra, ali mu je, srećom, ostavio dokumenta i kartice, ali i 20 dinara.

20. Aco Pejović

foto: Dragan Kadić

Aco Pejović opljačkan je u Sarajevu dok je jeo ćevape.

Lopovi nisu ojadili samo njega već i njegove muzičare, s kojima je seo u jedan restoran da predahne od napornog puta. Oni su doživeli veliku neprijatnost kad je opljačkan njihov kombi, a naneta šteta procenjena je na oko 5.000 evra.

Naime, pevač i njegovi saradnici vraćali su se s jednog nastupa u Bosni, a na putu za Beograd rešili su da svrate na Baš-čaršiju na ćevape. Parkirali su se nešto dalje od pešačke zone, a kad su se vratili, imali su šta i da vide! Za samo sat, koliko je trajala njihova pauza, vešti lopovi su odradili posao.

21. Željko Šašić

foto: Zorana Jevtić

Folk pevač Željko Šašić prošao je nedavno kroz pravu agoniju nakon što mu je ukraden ceo honorar koji je dobio za nastup u Republici Srpskoj. Naime, pevač je svoje lične stvari, kao i torbicu ostavio iza scene i nije pomišljao da neko može da uđe u tu prostoriju i ukrade njegove lične stvari.

(N.Atanacković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.