Ojadili ih do koske: Ove poznate face su pokrali lopovi tako da im nije ostalo ništa!
Foto: Adria Media

Nije ni njima lako

Ojadili ih do koske: Ove poznate face su pokrali lopovi tako da im nije ostalo ništa!

Poznate ličnosti možda uživaju u tome što su stalno u centru pažnje, ali to sa sobom nosi i veliki rizik od - pljački
Objavljeno:

6. Gordana Lazarević

foto: Damir Dervišagić

Pevačica Gordana Lazarević imala je neprijatno iskustvo kada je lopov upao u pevačicinu kuću na Bežanijskoj kosi i uz pretnju nožem je opljačkao. Pevačica je bila veoma uplašena i nije pokušavala da spreči provalnika u krađi. On je iskoristio njen strah i iz kuće odneo dragocenosti koje je zatekao na stolu.

7. Lepa Lana

foto: Print Screen Youtube

Lopovi su iz kuće pevačice Gordane Adamov, alijas Lepe Lane, iz Kikinde, odneli zlatan nakit, dijamante i ušteđevinu u ukupnoj vrednosti oko 10.000 evra. Pljačka se odigrala u novogodišnjoj noći dok je Lepa Lana sa orkestrom svog supruga Žarka pevala za doček u centru Kikinde.

8. Vesna Zmijanac

foto: News1

Folk pevačica Vesna Zmijanac nedavno je otkrila da je njen dom na Bukulji opljačkan i i da su lopovi odneli stvari u vrednosti od 10.000 dolara.Pevačicu Vesnu Zmijanac opljačkali su radnici koje je plaćala da održavaju njen dom na planini kraj Aranđelovca.

9. Seka Aleksić

foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

Dok je sa suprugom jedne godine boravila u Budvi i šetala ulicom, fanovi su potrčali ka njoj kako bi se slikali i dobili autogram. Pevačica je pristala da se fotografiše sa njima, a u jednom momentu je spustila tašnu na pod jer joj je smetala. Tu gungulu je neko iskoristio i ukrao joj torbu.

"Danas sam nesvesno usrećila nekog. Onaj ko mi je ukrao tašnu, neka u zdravlju potroši pare i neka ga lepo služi telefon. Samo nek je zdravlja, telefon i torba će se kupiti", rekla je Seka.

10. Nataša Bekvalac

foto: Printscreen/Instagram/ bekvalceva

Pop pevačica Nataša Bekvalac bila je u Amsterdamu na koncertu Madone, međutim čim je zakoračila u grad lopov joj je ukrao torbu u kojoj su se nalazile pare, telefon i pasoš. Put joj je preseo jer je odmah morala da ode u našu ambasadu u Hag.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.