Ojadili ih do koske: Ove poznate face su pokrali lopovi tako da im nije ostalo ništa!
Foto: Adria Media

Nije ni njima lako

Ojadili ih do koske: Ove poznate face su pokrali lopovi tako da im nije ostalo ništa!

Poznate ličnosti možda uživaju u tome što su stalno u centru pažnje, ali to sa sobom nosi i veliki rizik od - pljački
Objavljeno:

Konstantno pojavljivanje na televiziji i u novinama prosto "bode oči" ljudima. Zvezde vole ponekada da se hvale i koliko zarađuju i kako lepo žive, a onda kada se upute na neka od svojih luksuznih letovanja vrate se obično u prazan stan.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Srbija je zemlja u kojoj se svako "razmetanje" skupo naplaćuje, tako su ove zvezde platile svoj ceh popularnosti suočivši se sa lopovima!

1. Lea Kiš

foto: Marina Lopičić

Poznata TV voditeljka Lea Kiš Jokić opljačkana je dok je bila sa porodicom na letovanju. Dvojica razbojnika su upala u kuću voditeljke na Voždovcu i odnela veću količinu zlatnog nakita- narukvica, ogrlica, prstenja... Svega nekoliko sati nakon krađe policija je uhapsila provalnike.

2. Stevan Radivojević, pobednik "Parova"

Kada su saznali gde stanuje pobednik rijaliti šoua, pljačkaši su se odmah tamo zaputili u nadi da pronađu pare od nagrade, međutim Stevan nije imao ništa u stanu pa su se pljačkaši bezveze namučili.

3. Nikola Grbić

foto: Fonet

Otkad se vratio iz Italije u Srbiju, legendarnom asu obijen stan, ukraden automobil "rendž rover", a njegovoj supruzi otet novčanik.

4. Rada Manojlović

foto: Printscreen/ YouTube/ Ami G Show

Razbojnici su obili automobil Radmile Manojlović odakle su joj ukrali radio i tri haljine, a ukupna šteta iznosi oko 2.000 evra. Pevačica se prethodno veče vratila sa nastupa i parkirala automobil ispred svoje zgrade, ne sluteći da će je ujutru sačekati takva situacija.

5. Nevena Adžemović

Nevena Adžemović, bivša Modelsica i poslanica, ostala bez kese sa poklonima za dete.Nevena se vraćala autobusom iz Beča, i sa sobom nosila kesu sa poklonima za sina Rastka, koji ovih dana slavi rođendan.

"Kupila sam mu farmerke i košulju u Beču, ali su me lopovi u autobusu na putu do Beograda opljačkali", rekla je Nevena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.