Najkontroverzniji spot Balkana: Seve i Sajsi pucaju od silikona, ali zbog ovog detalja svu slavu odnela je Seka Sabljić!
Foto: Print Screen Youtube

DAJ MALO PLASTIKE!

Najkontroverzniji spot Balkana: Seve i Sajsi pucaju od silikona, ali zbog ovog detalja svu slavu odnela je Seka Sabljić!

Dr iz Brazila da bi lepša bila! :) Seve, Sajsi i Seka su napokon snimile spot o kome se priča već danima, a evo zašto posle spota svi pričaju o našoj čuvenoj glumici!
Objavljeno: 14:33h

Seve je na kraju dodala:

- Zahvaljujem se Sajsi MC pre svega što je prekrasna i talentovana osoba, za sada još uvek kao MC i tekstopisac, ali ona je budućnost. Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva. Zahvaljujem se i Seki Sablić, velika mi je čast što je s nama u spotu. Svima nam je ulepšala mladost i život svojim ulogama, a privatno je još duhovitija i jako slatka... Ona je kult. Sajsi je takođe prokomentarisala njihovu saradnju: - Velika mi je čast što sam sarađivala sa Severinom na ovako uzbudljivoj i zabavnoj pesmi, koju prati fenomenalan spot. Verujem da će publika osetiti koliko smo se zabavljale na setu i u studiju… Drago mi je i ako smo uvele novu krilaticu: "Avioni, kamioni, silikoni", rekla je.

Seka Sablić ima svoju uloga na kraju spota i preti da preotme slavu pevačicama.

foto: Print Screen Youtube

Pogledajte spot:

(Espreso.co.rs / Bulevar.B92)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.