Najkontroverzniji spot Balkana: Seve i Sajsi pucaju od silikona, ali zbog ovog detalja svu slavu odnela je Seka Sabljić!
Foto: Print Screen Youtube

DAJ MALO PLASTIKE!

Najkontroverzniji spot Balkana: Seve i Sajsi pucaju od silikona, ali zbog ovog detalja svu slavu odnela je Seka Sabljić!

Dr iz Brazila da bi lepša bila! :) Seve, Sajsi i Seka su napokon snimile spot o kome se priča već danima, a evo zašto posle spota svi pričaju o našoj čuvenoj glumici!
Objavljeno: 14:33h

Spot za pesmu “Silikoni” objavljen je danas, a u njemu se pojavljuju Seka Sablić i Sajsi MC zbog čega se digla velika prašina. Naime, Jelena Karleuša koja je planirala saradnju sa Sajsi pobesnela je kada je videla da je to Severina uradila pre nje.

- Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Tu spada i farbanje kose, depilacija brkova i nogu, vežbanje, solarijum, dete... Stih 'ti ih nisi ni kupio' pokazuje da je ona samostalna i da sa svojim telom radi što joj je volja. Pesma je zafrkancija i nemojte je slučajno shvatiti ozbiljno. Pevajte je i ako nemate silikone. Popraviće vam dan i u vama stvoriti osećaj da ste savršeni, ističe Severina, koja ne krije zadovoljstvo zbog saradnje s kolegicom Sajsi MC, kao i oduševljenje Sekom Sablić, koja se u spotu pojavljuje u ulozi šefice fabrike proizvodnje savršenih žena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.