Skandal godine na estradi: Otkrivena mračna tajna koju je Džej uspešno krio pola decenije!
Foto: Dragan Kadić

zar i ti sine brute?

Skandal godine na estradi: Otkrivena mračna tajna koju je Džej uspešno krio pola decenije!

Džeju je pošlo za rukom da dugo vremena krije ovu tajnu, ali je ona napokon isplivala na videlo
Objavljeno: 19:23h

J.M. se konačno sastala sa pevačem, kada je on 2014. ponovo bio na turneji preko okeana. Savatala ga je posle nastupa i sve mu ispričala, međutim, on joj nije poverovao.

- Rekao je da to nije njegovo dete i da ne pokušavam da ga hvatam na foru. Izgovorio mi je grozne stvari, ali ipak sam videla suze u njegovim očima i pitanje: "A, šta ako je zaista moje?" Imala sma potrebu javno da se obratim, ali ne da bih njega srozala. Adam je divno dete i presrećna sam što ga imam, samo bih volela da upozna svog pravog oca - završava Amerikanka, koja se prošle godine udala i ponovo zatrudnela sa sadašnjim suprugom.

foto: Dragan Kadić

Kada su novinari pozvali Džeja i saopštili mu ovu priču on se prvo smejao, a onda se naglo uozbiljio:

- Ma šta kažete?! Ko vam se javio? Ma idi, to je fora neka. Ja s njom imam sina? To je budala koja želi da joj napravim dete! Daj bože da imam stotinu dece. Njih volim najviše, ali ovo stvarno ne znam, života mi! Jeste, bio sam više puta na američkim turnejama, ali ne poznajem dotičnu. Evo, upravo pravim decu po Štutgartu - poručio je Džej!

Pre nekoliko meseci mediji su pisali o aferi Miroslava Ilića i njegovom navodno vanbračnom sinu Devinu koji, takođe, živi u Americi.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.