Skandal godine na estradi: Otkrivena mračna tajna koju je Džej uspešno krio pola decenije!
Foto: Dragan Kadić

zar i ti sine brute?

Skandal godine na estradi: Otkrivena mračna tajna koju je Džej uspešno krio pola decenije!

Džeju je pošlo za rukom da dugo vremena krije ovu tajnu, ali je ona napokon isplivala na videlo
Objavljeno: 19:23h

Naime, javila se Amerikanka srpskog porekla J.M, koja kaže da ju je Ramadanovski zaveo na njegovoj američkoj turneji 2011. godine. obećavao joj zajednički život i više joj se nikada nije javio po povratku u Srbiju.

Milica Todorović konačno priznala: Evo šta sam uradila na sebi!

foto: Marina Lopicic

Ona tvrdi da je u međuvremenu rodila sina Adama, koga je dobila iz veze sa našim poznatim pevačem, i da je preko zajedničkih prijatelja sve to javila Džeju, koji je navodno izjavio da ga to ne zanima jer ne veruje da je dete njegovo.

- Bila sam na njegovom nastupu u Njujorku, čekala sam kraj svirke, prišla mu i upoznala se sa njim. Popili smo piće u separeu, razmenili brojeve i počeli svakodnevno da se čujemo. Posle tri dana ponvoo sam otišla u diskoteku u kojoj je radio i tu smo se poljubili. Te noći sam prespavala kod njega i od tada smo se sve češće viđali - priča J.M., rodom iz Banjaluke i nastavlja:

- Nedelju dana nakon njegovog povratka u Srbiju saznala sam da sam trudna. Pokušavala sma da ga dobijem na američki broj koji sam imala, ali bio je nedostupan - kroz plač priča Džejova bivša.

A onda se J. M. napokon i sastala sa pevačem i prenela mu da ima vanbračnog sina, a evo šta joj je on rekao kad su se videli licem u lice.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.