Kad pročitate ovo shvatićete zašto je Sanja Vučić najpozitivnija osoba koju ćete ikad sresti! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Espreso intervju nedelje

Kad pročitate ovo shvatićete zašto je Sanja Vučić najpozitivnija osoba koju ćete ikad sresti! (VIDEO)

O tome kako se provodila na Evroviziji, ali i o sebi i svojim planovima, pričala je predstavnica Srbije u intervjuu za naš portal
Objavljeno: 15:17h

Iako je poznata kao pevačica benda "ZAA", Sanja se tek par godina nakon osnivanja priključila ovoj grupi.

- Bend "ZAA" postoji od 2008. godine, a ja sam se priključila 2012. godine i nastupam sa njima još od tad. Uključena sam u kreativni proces i stvaranje te naše muzike. Jako sam ponosna na sve to jer je "ZAA" bend koji uključuje sve žanrove koje ja volim. Sve što ja slušam privatno. Sebe kao ličnost, ali i svoje emocije, mogu da iskažem kroz tu muziku i jako mi je drago da je publika zadovoljna našom muzikom - rekla je Sanja.

foto: Filip Plavčić

Iako je dete roditelja koji se bave narodnom muzikom, Sanja nikada nije zašla u te vode, jer su joj roditelji dali slobodu da sama bira. Oni nikada nisu uticali na nju, niti su želeli da je usmaravaju, već su je pustili da sama pronađe svoj put koji će joj najviše odgovarati.

- Muzika me je dosta interesovala i onda sam istraživala šta bi to bilo što bi meni najviše leglo. Bile su tu razne faze - od gotik faze, preko hip-hopa, regea, sve i svašta. Naravno, ništa od toga nije jenjavalo u meni, niti moja interesovanja za te ženatove, ali se uvek otkrije nešto novo. Sada sam u nekoj orijentalnoj fazi.

Benda "ZAA" je nedavno objavio spot za pesmu "Unconditional love", a da li Sanja veruje u bezuslovnu ljubav?

- Bezuslovna ljubav je nešto što nas konstantno okružuje, da li prema našim bližnjima, ili čak i prema nekom predmetu, tako da, bezuslovna ljubav je nešto što nas pokreće. Mene barem - odgovorila je Sanja.

Ovogodišnja predstavnica Srbije na pesmi Evrovizije nema talenat samo za pevanje. Ona je jako nadarena i za jezike. Studira arapski, pored toga priča i italijanski, španski i portugalski, a trenutno uči hebrejski. A na kom jeziku najviše voli da peva?

- Uglavnom na engleskom. Čak i pišem tekstove na engleskom, ne znam iz kog je to razloga. Možda zato što sam mahom uvek slušala stranu muziku. U poslednje vreme volim da pevam na arapskom, jer njihov način pevanja nije konvencionalan. Volim da isprobavam granice svog glasa, šta ja to mogu da izvedem, koje su moje mogućnosti.

foto: Filip Plavčić

Sanja nam je otkrila i šta nam sprema u nekoj skorijoj budućnosti.

- Želim da uključim sebe u mnogo projekata. Treba iskoristiti ovaj publicitet. Ali da, svašta novo će se dešavati. Radim sa svojim bendom, radimo na 4. studijskom albumu. Već imamo nekolicinu pesama koje imaju neki svoj završni oblik, čak i par pesama izvodim na koncertima - otkrila nam je Sanja.

Pogledajte šta nam je još, pored ovog, Sanja sve otkrila.

(Tamara Živković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.