Kad pročitate ovo shvatićete zašto je Sanja Vučić najpozitivnija osoba koju ćete ikad sresti! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Espreso intervju nedelje

Kad pročitate ovo shvatićete zašto je Sanja Vučić najpozitivnija osoba koju ćete ikad sresti! (VIDEO)

O tome kako se provodila na Evroviziji, ali i o sebi i svojim planovima, pričala je predstavnica Srbije u intervjuu za naš portal
Objavljeno: 15:17h

Ona nam je otkrila i koliko je bila iznenađenja kada su baš nju pozvali. Sanja se od malena zamišljala na toj evrovizijskoj sceni, s obzirom da je ceo život posvetila muzici, te ju je jako obradovalo što joj se ukazala prilika da se pojavi na ovom takmičenju i da pokaže šta ima.

Sanja nam je otkrila i kako izgleda Evorvizija van onoga što mi imamo prilike da vidimo na malim ekranima.

- To je neverovatno! Za mene, lično, to je bilo neverovatno iskustvo. Što životno, što profesionalno. Uživala sam u svakom trenutku. Naravno, tu postoji i jedna doza odgovornosti i ozbiljnosti. Ipak se u tom takmičenju mora obratiti pažnja na razne stvari, a ne samo na uživanje - rekla je Sanja.

foto: Filip Plavčić

A kakva atmosfera vlada među takmičarima?

- Takmičari su imali prilike da se upoznaju na promotivnim turnejama pre samog takmičenja. I nije postojao taj neki takmičarski duh, ta neka netrpeljivost, već smo svi bili jedni drugima neverovatna podrška. Tako smo se lepo družili i ja se stvarno iskreno nadam da ću sa nekim tim ljudima ostati prijatelj do kraja života. Jer ipak smo mi delili neko životno iskustvo koje je bilo jako emotivno - otkrila nam je Sanja.

Ona je najviše vremena provodila sa predstavnicima iz regiona, ali je stekla i jednog posebnog prijatelja s kojim se baš zbližila - predstavnik Izraela.

foto: Filip Plavčić

Što se tiče upliva politike u ovogodišnje takmičenje, Sanji to ni najmanje nije poremetilo doživljaj istog.

- Ja celu Evroviziju ne želim da posmatram ni kao takmičenje, već kao jedan festival muzike gde dolaze ljudi sa raznih strana da ispromovišu svoju zemlju i svoju muziku. Stvarno se ne bih bavila tim stvarima, jer politika mene generalno uopšte ne interesuje. Ja sam tamo došla da predstavim svoju zemlju na najbolji mogući način. Meni je glavni cilj bio da uđemo u finale i naravno da se plasiramo što bolje - bila je iskrena Sanja.

foto: Filip Plavčić

Ona inače potiče iz muzičke porodice, završila je muzičku školu, peva u bendu "ZAA", a pored toga studira i arapski jezik. Svoje slobodno vreme provodi kao svaki mlad čovek - voli da izlazi, da čita knjige, stripove, sluša muziku... voli da bude okružena kulturom i umetnošću i u tome zaista uživa.

Svoj život je posvetila muzici. Kada je bila mala, Sanja je želala da bude operska pevačica, ali sada je krenula nekim drugim putem. No, svakako se i dalje bavi muzikom tako da, kako sama kaže, ništa nije izgubila.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.