Kad oženiš Šarićevu... Pare koje je Stojke zaradio na svadbi neki ne zarade za ceo život!
Foto: Daktilo

nije ni on lud!

Kad oženiš Šarićevu... Pare koje je Stojke zaradio na svadbi neki ne zarade za ceo život!

Poznati golman Vladimir Stojković venčao se u petak sa Valentinom, a ako je sudeći po šuškanjima, on je nakon svadbe postao opasno bogatiji
Objavljeno: 14:39h

Obukao je majicu na kojoj je naslikana glava i makaze koje seku jezik, pa se sa prijateljima šalio na račun toga. - Stojke se toliko veselio da se u jednom trenutku popeo na sto, a kada je zapevao Saša Matić, mladoženja je pao u „trans“. Sve vreme se ljubio sa Valentinom, a videlo se da je baš voli. Inače, njih dvoje još nisu definisali gde će na medeni mesec. Međutim, najverovatnije će prvo otići u Izrael, gde igra Stojke, pa će posle videti koja je naredna destinacija. Pričali su i o Baliju - kaže izvor.

foto: Daktilo
Inače, oko 1 sat iza ponoći, ispred restorana stigla je i komunalna policija da proveri da li je sve po propisima. Oni su se zadržali oko pola sata, a zatim su napustili parking restorana bez pisanja kazne, jer je muzika bila pojačana u dozvoljenoj meri. Duško Šarić, brat Darka Šarić, bio je rado viđen na Stojketovom venčanju. On je među poslednjima ostao na slavlju, a ispred restorana ga je čekao crni luksuzni automobil do kojeg su ga pratili članovi obezbeđenja. Inače, šuška se da je Stojke posle svadbe postao bogatiji za oko 20.000 evra. (Espreso.co.rs / Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.