Kad oženiš Šarićevu... Pare koje je Stojke zaradio na svadbi neki ne zarade za ceo život!
Foto: Daktilo

nije ni on lud!

Kad oženiš Šarićevu... Pare koje je Stojke zaradio na svadbi neki ne zarade za ceo život!

Poznati golman Vladimir Stojković venčao se u petak sa Valentinom, a ako je sudeći po šuškanjima, on je nakon svadbe postao opasno bogatiji
Objavljeno: 14:39h

Mnogi fudbaleri došli su da uveličaju Stojketovo slavlje, a kako se priča, odrešili su kese i u koverte ubacili pozamašne svote novce. I oni - trudniiiii! Srpski najseksi par čeka prinovu? (FOTO)

foto: Daktilo
Golman i njegova izabranica blistali su na svadbi, a sa dvadesetak gostiju, koliko ih je ostalo, slavili su do ranih jutarnjih sati. Veselje je završeno uz pesmu „Bolje biti pijan, nego star“, a Stojke je zatim sa izabranicom pakovao stvari i poklone u gepek automobila. Među poslednjima su restoran na Zrenjaninskom putu napustili Adam Ljajić, Aleksandar Kolarov i Radoslav Petrović. Sa osmehom na licu, koji pokazuje da su se odlično proveli, trojica fudbalera su se pozdravila i svojim luksuznim automobilama odjurila u nepoznatom pravcu. - Fudbaleri su se najviše otvorili. Stojke i Valentina su uglavnom dobijali po hiljadu evra. Ni cveća nije nedostajalo, čemu se mlada posebno obradovala - kaže naš izvor blizak mladencima. Stojke i njegova draga nisu sve vreme bili u svadbenoj odeći, već su se oko 22 presuvkli. Mlada je odukla kratku belu haljinu, a golman je iznenadio prisutne drugom kombinacijom.
foto: Daktilo

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.