Bolesno: Žene poludele za udovcem, evo šta mu sve nude! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Meta za perverzne grabljivice?

Bolesno: Žene poludele za udovcem, evo šta mu sve nude! (FOTO)

Velika bura oko Marjanovića nikako da se smiri, taman kad su malo zatajile priče oko Jeleninog ubistva na red je došao Zoran i to u sasvim bizarnom kontekstu
Objavljeno: 16:58h

- Zločin u Borči prati cela Srbija i ljudi različito doživljavaju ovu tragediju. Iako su Zoran i njegova porodica u medijima označeni kao sumnjivi, jer ubica još nije pronađen, Marjanović je od početka ove drame stekao simpatije kod žena. Bez obzira na što što je ostao bez supruge pre samo dva meseca i ima maloletno dete, na meti je osoba suprotnog pola - kaže sagovornik dobro upućen u slučaj i dodaje:

foto: Dragan Kadić

- Zoran svakodnevno dobija brojne ponude i podršku - od prijateljstva i običnog kontakta do ponuda za brak, čuvanje dece, pomoć u kući, kao i otvorene pozive za se*s! Tako je došao u bizarnu situaciju da ga po medijima sumnjiče da je ubio svoju ženu, a s druge strane, stekao je mnogo obožavateljki.

foto: Dragan Kadić

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog Marjanoviću, ljubavne poruke dobija najviše na Fejsbuku, a ovo ga je posebno šokiralo.

foto: Damir Dervišagić

- To mene uopšte ne zanima. Žene me uopšte ne zanimaju, njima svašta pada na pamet. Neukusno mi je da pričam o tome. Imam preča posla od toga. Posvećen sam svom detetu i dosta mi je gluposti koje mi je napravila izvesna Rada. Molim vas da ne kontaktirate sa mnom za takve stvari, jer to je za mene deseta dimenzija - kaže Zoran. (Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.