Bolesno: Žene poludele za udovcem, evo šta mu sve nude! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Meta za perverzne grabljivice?

Bolesno: Žene poludele za udovcem, evo šta mu sve nude! (FOTO)

Velika bura oko Marjanovića nikako da se smiri, taman kad su malo zatajile priče oko Jeleninog ubistva na red je došao Zoran i to u sasvim bizarnom kontekstu
Objavljeno: 16:58h

Još se ne smiruje slučaj oko Marjanovića, Jelenin ubica još uvek nije pronađen, a javnost i nadležni samo nagađaju. Čini se kao da sve tapka u mestu. Ona je vabila Zorana Marjanovića na seks! Ispovest Rade M. koja je bila policijski mamac (AUDIO) Iako je više puta bio dovođen u vezu sa ubistvom pokojne supruge Jelene, Zoran Marjanovć se dopao mnogim ženama. Jelena nikada nije trčala nasipom, ubijena je zbog seksualnih obreda!? Neko vreme je bio meta javnosti a sada je postao meta pohotnih žena koje mu nude razne, poneke čak i neke perverzne stvari. Marjanović još uvek tuguje za Jelenom, ali brojne žene koje se oglašavaju na društvenim mrežama i sajtovima za upoznavanje se ne smiruju. Evo šta mu sve nude: Učinite mi dobro delo, ako neko poznaje ili ima broj muža ubijene pevačice Zorana, neka mi obavezno javi! Ovako se završava oglas na jednom sajtu za upoznavanje, u kom devojka koja se predstavlja kao Cicamaca a ima 21 godinu pokušava da stupi u kontakt sa Zoranom Marjanovićem.

foto: Print Screen

- Veoma sam sek*epilna, visoka sam 175 cm i trenutno sam sama. U horoskopu sam Bik. Poželjne su mi aktivnosti internet se*s, grupni se*s, fetiš, prijateljstvo i flert - navodi ova devojka u oglasu. Na kraju, u delu za dodatne informacije ona očajnički traži kontakt sa Zoranom, mužem ubijene pevačice.

foto: Dragan Kadić

Ovaj i slični oglkasi su preplavili društvene mreže i sajtove za upoznavanje:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.