SAŠA POPOVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO MARIJU ŠERIFOVIĆ: Marija puni HALE samo zbog MENE!
Foto: Sonja Spasić

OVO JE BRUTALNO

SAŠA POPOVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO MARIJU ŠERIFOVIĆ: Marija puni HALE samo zbog MENE!

Nekadašnji vlasnik "Granda" Saša Popović preksinoć je izjavio da smatra da pevačica Marija Šerifović niže uspehe i ima maratonske koncerte zahvaljujući njemu.

Objavljeno:

Popovića su novinari sreli na prvom u nizu koncerata članice žirija popularnog šoua "Zvezde Granda" u Sava centru. On je priznao da ranije nije stizao da bude gost na Marijinim spektaklima, ali da je ovo bila specijalna prilika da ujedno izvede suprugu Suzanu Jovanović negde za Dan žena i da ispoštuje Mariju.

Pitali su ga da li misli da su koncerti Marije Šerifović postali tradicija, na šta je on imao iznenađujući odgovor.

foto: Printscreen

- Marijini koncerti su postali tradicija, samo ne znamo zašto nije držala te koncerte pre emisije "Zvezde Granda"? To moram da je pitam. Imala je neke koncertiće, koliko ja znam, ali od 2015, kada je došla u "Zvezde Granda", koliko mene sećanje služi, bila Zetra od 20.000 ljudi, pa je onda bila arena u Zenici sa 12.000 ljudi, pa je onda bila velika arena naša, "Boris Trajkovski" u Skoplju, arena u Zagrebu, pa sada deset koncerata u Sava centru. To je neverovatno. Ona bi sada mogla jednom mesečno da drži koncerte. Ona je sada u top-formi što se tiče pesama i popularnosti. Svoj karakter je pokazala u žiriju "Zvezda Granda", što je doprinelo njenoj još većoj popularnosti - rekao je Saša za Srpski Telegraf.

Popović i njegova supruga uživali su uz Marijine hitove koji su se nizali u prepunom Sava centru, a da li je Saša zaista zaslužan za njen uspeh, pokušali smo da pitamo Mariju, ali nismo saznali njenu stranu priče.

Bonus video:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/S.Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.