OVI NAŠI PEVAČI VODE BORBU PROTIV KORONAVIRUSA: Rizik je prevelik! OVO IM JE NAJVEĆI PROBLEM
Pevačica Katarina Grujić se samo pojavila na snimanju, čim je završila na sceni, uputila se ka izlazu, Foto: Printscreen Youtube

ALARMANTNO

OVI NAŠI PEVAČI VODE BORBU PROTIV KORONAVIRUSA: Rizik je prevelik! OVO IM JE NAJVEĆI PROBLEM

On je tom prilikom rekao da nikad ništa ne demantuje, ali da je bio u iskušanju nakon što ga je sestra pozvala

Objavljeno:

Naši pevači su zbog prirode posla prinuđeni da često putuju zbog nastupa koje imaju i van naše države. Zbog toga se oni suočavaju sa većim rizikom od korona virusa koji je zabrinuo kako našu tako i inostranu javnost.

Ekipa portala Srbija Danas danas je bila na snimanju emisije Specijal koju vodi Saša Popović. Čim smo ušli u studijo čuli smo da se Saša Popović požali Ljubi Aličiču zbog teksta koji je izašao o njemu, a u kome se saopštava da je u karatnitnu zbog korona virusa.

On je tom prilikom rekao da nikad ništa ne demantuje, ali da je bio u iskušanju nakon što ga je sestra pozvala. Bila je veoma zabrinuta i on nije mogao da je razuveri. Nakon toga je konobar u kafiću odbio da mu priđe i posluži mu piće. Ljuba mu je rekao da se neki pevači suočavaju sa problemima na granici upravo zbog korona virusa.

Zato smo pitali naše pevače koji su došli na snimanje kako se bore protiv virusa'

Zorana Pavić kaže da često putuje, ali da se nije na granici susretala sa problemima.

- Nisam ja sad neka kaubojka, pa se ne plašim ničega, jednostavno vodim računa o imunitetu, kupila sam neki kompleks vitamina i samo se trudim da mi imunitet bude dobar. Granicu obično prespavam kada putujem, nisam primetila ništa neobično - rekla je Pavićeva.

Pevačica Goca Lazarević kaže da se zdravo hrani.

- Pozitivne misli, zdrava ishrana, to je put do zdravlja i korona nam ne može ništa. Putovala sam, ali nisam ništa primetila neobično na granicama - rekla je pevačica.

Pevač Željko Samardžić kaže da često putuje i da nije imao problema.

Sinoć sam bio na koncertu u Mostaru, jedino što sam uradio jeste da se nakon koncerta nisam zadržavao zbog slikanja, a obično se sa svima slikam i ostanem duže - rekao je pevač.

Pevačica Katarina Grujić se samo pojavila na snimanju, čim je završila na sceni, uputila se ka izlazu, iako je poznato da ona uvek izlazi u susret novinarima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.